Χαλκιδική: 14 τραυματίες στα νοσοκομεία – Ανάμεσά τους ένα παιδί

Αγώνας δρόμου για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Δεκατέσσερις συνολικά είναι οι τραυματίες που συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και του Πολυγύρου μετά τη φονική θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική και είχε σαν αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, οχτώ τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, εκ των οποίων μία γυναίκα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, πέντε τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και ένα παιδί βρίσκεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν επιπλέον 2-3 εξιτήρια.

Από την κακοκαιρία επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

Την Παρασκευή οι κάτοικοι άρχισαν να επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στις πληγείσες περιοχές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη χερσόνησο της Κασσάνδρας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε καταρχάς στην τροφοδοσία του Υποσταθμού Κασσανδρείας μέσω γραμμών Μέσης Τάσης και την ηλεκτροδότηση του βορειοανατολικού τμήματος της Χερσονήσου. Εν συνεχεία, με τη σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης στους δύο ιστούς της γραμμής μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκε ο Υποσταθμός της Κασσανδρείας από το δίκτυο μεταφοράς και άρχισε η επανηλεκτροδότηση των υπόλοιπων περιοχών της Χερσονήσου, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το βράδυ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top