Κερατσίνι: Αυτός είναι ο παππούς που βίαζε την 9χρονη εγγονή του

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και η φωτογραφία του

Το ιστορικό της φρίκης για την 9χρονη που κατηγορεί τον παππούς της για βιασμό / Βίντεο αρχείου Star

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης εγγονής του στο Κερατσίνι.

Βιασμός εγγονής από 78χρονο: «Θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του»

Πρόκειται για τον:

ΤΣΟΜΑΡΗ Μιχαήλ του Χρήστου και της Σμαρώς, γεννηθέντα την 24-12-1946 στη Θεσσαλονίκη.

Παππούς κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

Ποιος είναι ο παππούς που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης εγγονής του

Κερατσίνι: Αυτός είναι ο παππούς που κατηγορείται ότι βίαζε

Τον 78χρονο είχε καταγγείλει η ίδια του η κόρη το 2022 στο τμήμα Ανηλίκων, ωστόσο ο παππούς δεν απάντησε ποτέ στην κλήση της ανακρίτριας για κατάθεση. Έτσι, πριν λίγες εβδομάδες, συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Τα στοιχεία του δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Ο 78χρονος είχε συλληφθεί στις 2-2-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 3-2-2024 Δελτίο Τύπου Γ.Α.Δ.Α.).

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα -12- έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα -14- έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των -12- ετών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top