Άγιος Βαλεντίνος για χωρισμένους: Σπάσε ένα αμάξι με το όνομα του πρώην σου

Στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορείς να κάνεις «κομμάτια» τη στεναχώρια σου

Άγιος Βαλεντίνος για χωρισμένους: Σπάσε ένα αμάξι με το όνομα του πρώην σου- βίντεο ΣΚΑΪ

Είναι του Αγίου Βαλεντίνου και είσαι χωρισμένος; Στο Ηνωμένο Βασίλειο μια εταιρία έχει σκεφτεί και αυτό το target group και προσφέρει τις υπηρεσίες για να εκτονωθούν οι «πονεμένοι» και να γίνει «κομμάτια» η στεναχώρια τους.

Πώς; Δίνοντας τη δυνατότητα να καταστρέψεις ένα αμάξι που γράφει πάνω το όνομα του πρώην σου ή οποιοδήποτε μήνυμα θέλεις να γράψεις.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απλώς να εισάγουν το όνομα του ατόμου που θέλουν να «καταστρέψουν» στο site του «Scrap Car Comparison».

H εταιρία που δίνει τη δυναότητα να γραφτεί το όνομα του πρώην σου σε όχημα για απόσυρση πριν καταστραφεί/  φωτογραφία από Scrap Car Comparison

H εταιρία που δίνει τη δυναότητα να γραφτεί το όνομα του πρώην σου σε όχημα για απόσυρση πριν καταστραφεί/  φωτογραφία από Scrap Car Comparison

Η ιστοσελίδα που έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ασχολείται με την απόσυρση οχημάτων. Παρέχει, παράλληλα, και την «υπηρεσία» της συμβολικής απόσυρσης… ενός πρώην συντρόφου, ακόμη και με φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία της πράξης. Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται «Scrap Your Ex» και η υπηρεσία θα είναι ανοιχτή μέχρι και σήμερα.

 

«Δυστυχώς, όλοι μας πιθανότατα θα έχουμε χωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας και συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Ελπίζουμε, παρέχοντας αυτή τη μοναδική μορφή κλεισίματος, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αφήσουν πίσω τους τη στενοχώρια τους για πάντα», είπε ο Manager του Scrap Car Comparison.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top