«Η Λυδία δε μιλάει ελληνικά. Δεν αναγνώρισε τους γονείς του πιλότου»

Τι έγινε στην τελευταία επικοινωνία του παιδιού με τους παππούδες του

Τι είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς για την τελευταία επικοινωνία της Λυδίας με τους γονείς του πιλότου / Βίντεο Το Πρωινό

Για τους νέους όρους επικοινωνίας των γονιών του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών μίλησε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.  «Η Σουζάνα μίλησε με του παππούδες, βρήκαν μία βολική στιγμή, πραγματοποίησαν βιντεοκλήση και μίλησαν με τη Λυδία», δήλωσε. Ωστόσο, το παιδί δεν τους αναγνώρισε, σύμφωνα με τον ίδιο.

Γλυκά Νερά: Η απόφαση για τη Λυδία και τους γονείς του πιλότου

Τη «χρυσή τομή» προσπαθούν να βρουν οι γονείς της Καρολάιν με τους γονείς του καταδικασμένου πιλότου, προκειμένου οι δεύτεροι να επικοινωνούν με το εγγόνι τους που πλέον βρίσκεται στις Φιλιππίνες. Παρά τη δικαστική διαμάχη των δύο οικογενειών, οι δυο πλευρές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για το καλό της εγγονής τους. 

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του πιλότου - Η ανακοίνωσή της

Σύμφωνα με τους νέους όρους επικοινωνίας, οι γονείς του συζυγοκτόνου μπορούν να μιλούν με τη μικρή Λυδία μόνο μία ώρα την εβδομάδα μέσω Skype. Όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο προέκυψε αναστάτωση, καθώς οι παππούδες του παιδιού στην Ελλάδα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη κλήση, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν έτοιμοι να προβούν σε καταγγελία.

Γλυκά Νερά: Καρολάιν και Λυδία

Η μικρή Λυδία βρίσκεται στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της Σούζαν και την αδελφή της μητέρας της

Τελικά τελευταία στιγμή κατάφεραν χθες το απόγευμα να επικοινωνήσουν με την εγγονή τους μετά από πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατάφεραν να μιλήσουν μαζί της, καθώς το παιδί δε μιλάει ελληνικά, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, που μίλησε στην εκπομπή, δεν τους αναγνώρισε. 

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία δεν αναγνωρίζει τους γονείς του πιλότου»

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράους μίλησε στην εκπομπή και τοποθετήθηκε για την αναστάτωση που προκλήθηκε μεταξύ της συζύγου του και των γονιών του συζυγοκτόνου.

«Μπορεί να προκλήθηκε κάποια αναστάτωση στις προγραμματισμένες βιντεοκλήσεις μεταξύ της Λυδίας και των παππούδων από την άλλη πλευρά, όμως αυτές τις ημέρες η οικογένειά της κάνει διακοπές στο Balayan, μια παραθαλάσσια πόλη περίπου 100 χλμ από τη Μανίλα, όπου η Σουζάνα έχει κάποια ιδιοκτησία. Όμως η Σουζάνα μίλησε με τους παππούδες, βρήκαν μια βολική στιγμή, πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση μέσω Skype και μίλησαν με τη Λυδία σήμερα».

Γλυκά Νερά: Πώς ήταν η επικοινωνία της μικρής Λυδίας με τους γονείς του συζυγοκτόνου

Ωστόσο, η συνομιλία, όπως εξήγησε ο κ. Κράουτς, δεν είχε επιτυχία, καθώς το παιδί δεν αναγνώρισε τους παππούδες του: 

«Δεν είχε απόλυτη επιτυχία, καθώς η Λυδία περιβάλλεται από τα μικρά ξαδέρφια στο εξοχικό τους και ανυπομονούσε να επιστρέψει μαζί τους. Πιστεύω ότι κατάφερε να αντέξει πέντε λεπτά προτού τελικά επαναστήσει και πάει να παίξει με τις φίλες της. Υπάρχει δυσκολία στο να κάνεις ένα ζωηρό μικρό παιδί να περάσει χρόνο μπροστά σε μια οθόνη, μιλώντας σε έναν άγνωστο, ειδικά όταν οι συμμετέχοντες δε μοιράζονται μια κοινή γλώσσα.

Υπάρχουν τόσα ενδιαφέρονται πράγματα στον κόσμο που μπορεί να βρει να κάνει ένα παιδί που δεν είναι ακόμη τριών ετών. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι τόσο η Σουζάνα όσο και η Donna θα προσπαθήσουν να κάνουν την κλήση όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική για τη Γεωργία και τον σύζυγό της», υποστήριξε.

Ο ίδιος πάντως αναμένει το Εφετείο στις 28 Μαρτίου: «Τώρα αναμένω την ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο Αθηνών στις 28 Μαρτίου, όταν ο δολοφόνης της όμορφης κόρης μου θα επιχειρήσει να μειώσει την ήδη επιεική ποινή του. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα θα αντιδράσουν με μανία αν του μειωθεί η ποινή έστω και μία μέρα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top