Φουρθιώτης: «Σε τρεις μήνες θα περπατήσω ξανά»

Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

Πληροφορίες για το ατύχημα που είχε ο Μένιος Φουρθιώτης - 6/10

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε μετά την αποφυλάκισή του. 

Μένιος Φουρθιώτης: Έσπασε το πόδι του μετά την αποφυλάκιση

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε τις δυσκολίες που περνάει. 

 

 

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές, το σημαντικότερο είναι το θέμα της υγείας, που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις ή να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσεύχεσαι να γίνει το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς, να περπατήσεις, να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά! Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξαναπερπατήσω θέλει υπομονή και πίστη !!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη ματιά! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας. Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι, αλλά και στη συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μη χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις», έγραψε ο παρουσιαστής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top