Δολοφονία ναυτικού σε καταψύκτη: «Mου ζήτησε κάποιον για να τον τρομάξει»

«Tην είχα λυπηθεί γιατί έκλαιγε» - Τι λέει μέσα από τη φυλακή η 27χρονη

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι υποστηρίζει μέσα από τη φυλακή η 27χρονη κατηγορούμενη

Μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 27χρονη συγκατηγορούμενη της 52χρονης Βουλγάρας, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του ναυτικού που είχε βρεθεί νεκρός σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

Για την υπόθεση είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια η 52χρονη Βουλγάρα σύζυγός του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Το θύμα στις 3 Ιανουαρίου του 2015 και το άψυχο σώμα του είχε τοποθετηθεί μέσα στον καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα και βρέθηκε ένα χρόνο μετά.

Δολοφονία ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη: «Mου κόπηκαν τα πόδια»

Έγκλημα ναυτικού Καλλιθέα: «Ήθελα μόνο να τον εκφοβίσουν»

Η πολυκατοικία σε διαμέρισμα της οποίας βρέθηκε το άψυχο σώμα του ναυτικού μέσα σε καταψύκτη. Φωτογραφία: Στέλιος Μισινάς/Eurokinissi

Η δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού αναβιώνει στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με την 27χρονη σήμερα κοπέλα να δηλώνει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως είχε γνωρίσει την κατηγορούμενη μέσω κοινής φίλης και στο σπίτι της είχε πάει μόλις δύο φορές.

Σύμφωνα με την συγκατηγορούμενή της, η 52χρονη Βουλγάρα υποστήριζε πως ο ναυτικός κακοποιούσε τον ανήλικο γιο τους. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει βοήθεια από την νεαρή κοπέλα ρωτώντας της αν ήξερε κάναν άνδρα για  να τρομάξει τον ναυτικό.

«Μου είχε ζητήσει κάποιον για να τον τρομάξει. Από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω τίποτα». Όπως είπε της υπέδειξε έναν φίλο της και τους έφερε σε επαφή. «Την είχα λυπηθεί πάρα πολύ γιατί έκλαιγε και έλεγε. Έλεγε ότι είχε προβλήματα με τον άνδρα της, δεν της έδινε το παιδάκι, της έδινε μόνο δύο ώρες το Σαββατοκύριακο να το κρατήσει…»

Στο διαμέρισμα όπως λέει είχε πάει μόνο δύο φορές. «Τη μία ήταν Οκτώβρης και τη δεύτερη που πήγα με τον φίλο μου ήταν Δεκέμβριος, πριν τα Χριστούγεννα». Η δολοφονία έγινε τον Ιανουάριο του 2015 με την 27χρονη να λέει πως «μετά τη δολοφονία δεν πήγα στο διαμέρισμα. Δεν είδα ποτέ τον καταψύκτη».

Τονίζει ακόμα πως την ημέρα που ο ναυτικός δολοφονήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 2015 «δούλευα και έχω αποδεικτικά στοιχεία. Μπορούν να το αποδείξουν και οι εργοδότες μου. Εργαζόμουν σε μίνι μάρκετ στην πλατεία Αττικής».

Στην κατηγορία ότι την ώρα που μέσα συνέβαινε η δολοφονία, εκείνη κρατούσε το παιδάκι στο μπαλκόνι, απάντησε: «Δεν είχα κρατήσει κανενός παιδί ούτε είχα αποκτήσει καμία οικειότητα με το παιδί».

Για το δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος της συζύγου του θύματος, εξήγησε ότι «μπορεί να είχα πάει τουαλέτα. Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ!»

Ξέσπασε σε δάκρυα η μητέρα της 27χρονης

Η κυρία Σβετλάνα, μητέρα της νεαρής κατηγορούμενης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στην κόρη της:

«Είναι άδικα στη φυλακή. Δεν είχαμε ποτέ οικονομικά προβλήματα. Δε θα μπορούσε να το κάνει για τα 3.000 ευρώ που υποτίθεται πως θα έπαιρνε. Είχε αρραβωνιαστεί και ήθελε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια αλλά μετά από αυτό όλα χάθηκαν».

«Το παιδί μου είναι ένα μορφωμένο και πολύ ευαίσθητο παιδί. Δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top