Χιλιάδες Αφγανοί περιμένουν από τον Ερντογάν άδεια να περάσουν στην Ευρώπη

Οι φανατικοί μουσουλμάνοι στοχοποιούν σύμβολα του χριστιανισμού

Πεντακόσιες χιλιάδες Αφγανοί βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ο Ερντογάν απειλεί να τους αφήσει να περάσουν στη χώρα μας. Σε στρατόπεδα μεταναστών βρίσκονται  θύλακες  του ISIS  που επιχειρούν να φουντώσουν τη θρησκευτική διαμάχη μεταξύ ορθόδοξων και μουσουλμάνων. 

Εάν ο Ερντογάν ανοίξει την κάνουλα άνθρωποι ταλαιπωρημένοι αλλά και εξτρεμιστικά στοιχεία θα γίνουν ένα με τους θύλακες που υπάρχουν ήδη στη χώρα μας.  

Οι φανατικοί μουσουλμάνοι στοχοποιούν σύμβολα της χριστιανικής θρησκείας σε όλη την επικράτεια.  Πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι γκρέμισαν τον σταυρό που ήταν στημένος πάνω σε βράχο στην περιοχή Απέλη της Μυτιλήνης. 

Αλλά και στο Ηράκλειο Κρήτης, μουσουλμάνοι κατέβασαν από το ασθενοφόρο μία ζωγραφιά με την εικόνα της Παναγίας, που μικρά παιδιά είχαν κάνει δώρο στους διασώστες. 

Σχεδόν καθημερινά, όμως, είναι και  τα επεισόδια ανάμεσα σε μουσουλμάνους διαφορετικών εθνοτήτων. Χαρακτηριστική είναι η αποκλειστική μαρτυρία ιμάμη στον Βαγγέλη Γκούμα, ο οποίος δέχθηκε απειλές, από φανατικούς ισλαμιστές, για την ίδια του τη ζωή επειδή δίδασκε τον λόγο της αγάπης.   

Σε ένα τζαμί στην οδό Αναξαγόρα, σε ένδειξη σεβασμού βγάλαμε τα παπούτσια μας. Ρωτήσαμε για το κατέβασμα του σταυρού και των ιερών συμβόλων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top