Έφηβος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να βγάλει εντυπωσιακή selfie

Ο πατέρας του μιλά αποκλειστικά στο Star

Ο πατέρας του έφηβου Κωνσταντίνου που έχασε την ζωή του πέφτοντας στο κενό προσπαθώντας να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία ανοίγει την καρδιά του για πρώτη φορά στον Βαγγέλη Γκούμα. Η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική.

«Επειδή είναι μοναχογιός. Εγώ το πρώτο πράγμα που το είχα πει τα τελευταία χρόνια είναι όπως φεύγει από το σπίτι, έτσι να γυρίζει και να σκέπτεται την υγεία του τιη ζωή του και τους γονείς του. Εκείνη την ημέρα δεν με άκουσε».

Είναι ο πατέρας του  Κωνσταντίνου, ενός παιδιού που το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα στα 16 του χρόνια όταν έπεσε από βράχο ύψους 60 μέτρων στο Κερατσίνι. Το μόνο που ήθελε ήταν να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία, όπως τόσοι και τόσοι νέοι στην εποχή μας. 

«Selfie δεν ήταν, το κινητό του είναι στο σπίτι μας και δυστυχώς ή ευτυχώς, επειδή ξεκλειδώσαμε το κινητό έχουμε αυτή την φωτογραφία που τον δείχνει την τελευταία στιγμή της ζωής του πριν πέσει στο κενό. Η φωτογραφία  είναι στην πλαγιά του βουνού που είχε ένα πάτημα σαν σκαλοπάτι.

Θεώρησε καλό να βγάλει μια extreme φωτογραφία όπως όλα τα παιδιά και έγινε αυτό που έγινε». 

Από το 2011 έως το 2017, είχαμε 259 θανάτους νέων ανθρώπων που προσπάθησαν να τραβήξουν μια επικίνδυνη selfie.

Και τι κερδίζουν με αυτό τα παιδιά; Γιατί κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψει η τύχη σου. Ωραίες οι φωτογραφίες αλλά να μην φτάνουμε στα όρια του επικίνδυνου. Καλό θα είναι να μετριάσουν αυτές τις ενέργειες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top