Αγρότης για Γκλέτσο: «Με είπε γίδι και μου έριξε δύο μπουνιές»

H απάντηση του Γκλέτσου και οι... σερβιέτες!

Την επίθεση που δέχθηκε από τον Απόστολο Γκλέτσο περιέγραψε ο πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου στη Στυλίδα, Κώστας Ζαρκαδούλας.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, ο 30χρονος αγρότης ανέφερε ότι το επεισόδιο συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Εκεί, λοιπόν, σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που μιλούσε ο Κώστας Ζαρκαδούλας για κάποια προβλήματα του δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του «κλέφτες απατεώνες, γίδια» και λέγοντας πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς, αφότου ο δημότης - όπως ανέφερε - αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος τον πλησίασε έξω και του είπε «θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας;», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας ανέφερε πως ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα και κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία προκειμένου να τον καταγγείλει.

Απάντηση του Γκλέτσου: «Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε σήμερα στον Κώστα Ζαρκαδούλα για την επίθεση.

Με μία λιτή ανακοίνωση, έδωσε τη δική του απάντηση στην καταγγελία.

«Από το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα... και εις ανώτερα.

YΓ.: «Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top