Eλεύθερος ο Α. Αγγλούπας για την εκπυσοκρότηση του όπλου του στο σπίτι της φίλης του

8 χρόνια μετά η Γωγώ Φαρμάκη ανασκεύασε πλήρως της κατηγορίες για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας μέχρι να δικαστεί στο εφετείο για τον πυροβολισμό της Γωγώς Φαρμάκη. Το θύμα ανασκεύασε την κατηγορία ότι ο επιχειρηματίας αποπειράθηκε να την σκοτώσει και είπε πως ήταν ατύχημα.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2011 στο σπίτι των αδελφών Φαρμάκη στο Παλαιό Φάληρο. 8 χρόνια μετά η Γωγώ Φαρμάκη ανασκεύασε πλήρως της κατηγορίες για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. Ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε πως ο τότε σύντροφος της αδερφής της δεν την πυροβόλησε επίτηδες αλλά ήταν ατύχημα.

«Ήταν μια υπερβολή. Τότε ήθελα να τον βλάψω όπως πήγε να με βλάψει. Είχα κακούς συμβούλους γύρω μου. Αν ήθελε να με βλάψει δε θα με χτυπούσε στο κεφάλι ή την καρδιά; Υπήρξε ένταση, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο περιέγραφα τότε», ανέφερε η Γωγώ Φαρμάκη.

Ο επιχειρηματίας αλλά και το μοντέλο Όλγα Φαρμάκη είχαν υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Τι ισχυρίστηκε ο Αγγλούπας

 

«Όπως πλησιάζω να χαιδέψω το σκύλο είχα το όπλο μου σε εσωτερική θήκη στη μέση μου και με ενοχλούσε. Όπως πάω να σκύψω με εμποδίζει. Πάω να το ακουμπήσω στο περβάζι και ακούω μπαμ. Τα χάνω. Μου πέφτει το όπλο. Ωχ κάνει η Γεωργία, ουρλιάζει ην ‘Όλγα. Τις λέων πετσέτες και σεντόνια φέρε και τις βάζω στη Γεωργία. Μετά την πήρα αγκαλιά και μαζί με την ‘Όλγα την πήγαμε στο νοσοκομείο».

Με παραπλάνησε ο δικηγόρος μου. Δεν ξέρω καν πώς έγινε. Δεν είδα ποτέ το όπλο. Κοιτάω την κοιλιά μου και μύρισε κάψιμο. Δεν είχαμε καμία αντιπαράθεση. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Εγώ δεν ήξερα πώς να κινηθώ ενάντια στον Αλέξη. Ο δικηγόρος με κατήυθηνε. Είχα κακούς συμβούλους. Ήθελα να τον πονέσω», είπε η Γωγώ Φαρμάκη.

Όπως είπε μάλιστα ο κατηγορούμενος, πλέον με τη Γωγώ Φαρμάκη οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Η Γεωργία ουδέποτε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από μένα. Πλήρωσα μόνο 2.600 ευρώ για κάποιες αποθεραπείες της μετά από 10 μήνες, 1 χρόνο που τα βρήκαμε. Είμαστε πλέον φίλοι. Εδώ και 2μιση χρόνια συνεργαζόμαστε κιόλας», ανέφερε ο Αγγλούπας.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Αλέξανδρο Αγγλούπα ποινή κάθειρξης δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στο εφετείο.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top