Ανύπαντρη μητέρα ετών 21 δίνει μαθήματα ζωής: Σπουδάζει, δουλεύει και μεγαλώνει το μωρό της

Παρά τις δυσκολίες δεν χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελο της-Δείτε στο video τι λέει στην κάμερα του Star

Μαθήματα ζωής δίνει μια ανύπαντρη μητέρα μόλις 21 ετών. Παλεύει μόνη της να μεγαλώσει τον 13 μηνών γιο της, καθώς ο πατέρας τους εγκατέλειψε. Παράλληλα σπουδάζει και εργάζεται ως καθαρίστρια. Παρ΄ όλες τις δυσκολίες όμως δεν χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελο της.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η νεαρή κοπέλα παραδέχεται πως «ναι μεν υπάρχουν δυσκολίες, αρκετές θα έλεγα αλλά αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι η αισιοδοξία. Κάθε μητέρα είναι δυνατή όταν πρόκειται για το παιδί της. Μια του κουβεντούλα και ένα χαμόγελο, είναι ο,τι πιο ωραίο υπάρχει».

Όπως η ίδια εξήγησε, ο σύντροφός της αρχικά τα ήθελε το παιδί. Ωστόσο όταν το μωρό ήρθε στον κόσμο, τους εγκατέλειψε.

«Προφανώς οι ευθύνες, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω» δήλωσε.

Ωστόσο δεν χάνει την δύναμη της, καθώς τη ζωή της «γεμίζει» το μωρό της. Βέβαια η 21χρονη κοπέλα δεν κρύβει πως «κυρίως οι στιγμές που θα πει μια καινούρια κουβεντούλα που άρχισε να περπατάει, είναι σκηνικά που θα ήταν ωραίο οι δυο γονείς να το ζουν μαζί, να το καμαρώσουν».

Η Ασπασία μένει μαζί με τους άνεργους γονείς της και τα τρία ανήλικα αδέρφια της. Όλοι μαζί μεγαλώνουν με πολλή αγάπη τον μικρό γιο της. Παρ΄ όλες τις δυσκολίες η 21χρονη δεν το βάζει κάτω και όπως λέει με ένα χαμόγελο μπορεί και ξεπερνά τα πάντα.

«Άμα δεν υπάρχει το χαμόγελο όλα αρχίζουν σιγά - σιγά και σβήνουν...»

Η Ασπασία είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος στο Τμήμα Κοινωνικής Φιλολογίας και εργάζεται λίγες ώρες την εβδομάδα ως καθαρίστρια. Προσπαθεί να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τον γιο της γι΄ αυτό ζήτησε βοήθεια από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά".

Να σημειώσουμε, ότι στο σύλλογο ΑΓΚΑΛΙΑ απευθύνονται έγκυες γυναίκες συνήθως στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, έρχεται εκεί η ΑΓΚΑΛΙΑ για να βοηθήσει και ψυχολογικά και οικονομικά για να μπορ��σουν αυτές οι μητέρες να κρατήσουν το παιδάκια τους να το φέρουν στον κόσμο και να το μεγαλώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top