ΦΡΙΚΗ στη Λακωνία! 26χρονος Πακιστανός ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σχολείο

Το παιδί ξέφυγε από τα χέρια του και τα είπε όλα στους γονείς του

ΦΡΙΚΗ στη Λακωνία! 26χρονος Πακιστανός ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σχολείο

​Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Γλυκόβρυση της Λακωνίας από την επίθεση που δέχθηκε 12χρονο κοριτσάκι από έναν 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του.

Όπως αναφέρει το apela.gr το απόγευμα της Κυριακής γύρω στις 18:00 το κοριτσάκι έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου του χωριού.

Ξαφνικά ένας 26χρονος Πακιστανός πλησίασε το παιδί και δείχνοντάς του ένα ερωτικό βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Ο νεαρός άρχισε να χαϊδεύει τη 12χρονη στα γεννητικά όργανα και σε άλλα σημεία του σώματός της. Ευτυχώς η μικρή κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και έτρεξε στους γονείς της, στους οποίους είπε τι είχε συμβεί.

Εκείνοι με τη σειρά τους πήγαν στην αστυνομία και έκαναν την καταγγελία. Το παιδί περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς του Α.Τ Βλαχιώτη όσα είχαν συμβεί και εκείνοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο και να τον συλλάβουν.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top