Αποκλειστικό STAR: Πώς λησταρχίνα «ξάφρισε» κοσμήματα αξίας 100.000€- Η απόγνωση του ιδιοκτήτη

Η ζημιά του είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί του μέχρι το τέλος του χρόνου

​Όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους εφαρμόζουν πλέον οι κακοποιοί για να κλέψουν. Σε κοσμηματοπωλείο στην Μεταμόρφωση, η δράστης ήταν μια γυναίκα, η οποία κατάφερε και απέσπασε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ σκεπάζοντας με ένα μπουφάν κοσμήματα που της έδειχνε ο ιδιοκτήτης.

Ο κ. Ηλίας Τσαπραζλής περιγράφει στο STAR τη «συμφορά» που τον βρήκε.

Στο βίντεο βλέπετε τη στιγμή που η γυναίκα αρπάζει με περίτεχνο τρόπο όλο το πακέτο με τα κοσμήματα και φεύγει σαν κυρία από το κοσμηματοπωλείο.

Πάνω στην βιτρίνα με τα κοσμήματα βρίσκεται ένα πανί στο οποίο είναι τυλιγμένα κοσμήματα. Η γυναίκα με γρήγορες κινήσεις βάζει το σακάκι της δίπλα από το πακέτο. Καθώς ο κοσμηματοπώλης της δείχνει άλλα κοσμήματα με μια αστραπιαία κίνηση σκεπάζει καλυτέρα το πακέτο...

Λίγη ώρα μετά παίρνει το σακάκι της αφού πρώτα έχει τυλίξει μέσα σε αυτό τα κοσμήματα και κινείται προς την έξοδο. Είναι η στιγμή που έχει καταφέρει να αρπάξει κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, μιλάει για την μεγάλη καταστροφή που υπέστη. Εξίσου συγκλονισμένη αλλά και πολύ θυμωμένη είναι η σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Η γυναίκα που πραγματοποίησε την κλοπή φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει πολύ προσεκτικά όλες τις κινήσεις της. Ήταν τόσο ψύχραιμη που καθώς έφευγε από το κοσμηματοπωλείο με την λεία της κοντοστάθηκε στην πόρτα και μίλησε στον ιδιοκτήτη...

«Στο τέλος του χρόνου θα κλείσω το μαγαζί. Καταστράφηκα» λέει με απόγνωση ο ιδιοκτήτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top