ΤΡΑΓΙΚΗ η εικόνα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης- Διοικητικοί υπάλληλοι σε ρόλο… ΓΙΑΤΡΩΝ

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Star

​Χιονοστιβάδα τα προβλήματα στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, της Θεσσαλονίκης, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού, οι διοικητικοί υπάλληλοι, κάποιες φορές… εκτελούν χρέη γιατρού. Ναι καλά ακούσατε!

Την ίδια ώρα… με την πρώτη βροχή πλημμυρίζουν οι αίθουσες και το φαρμακείο του νοσοκομείου, λόγω σοβαρών κτιριακών ελλείψεων. Kαι ενώ γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις, τώρα έχουν να σκύψουν και πάνω από τους άστεγους οι οποίοι βρίσκουν τη θαλπωρή που χρειάζονται στο πρόσωπο των νοσηλευτών του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Από την άλλη την ώρα που στα νοσοκομεία της χώρας μας, δεν υπάρχουν κρεβάτια για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς… στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης συμβαίνει το αντίστροφο. Κρεβάτια υπάρχουν… χωρίς όμως το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό.

Δεκάδες κλειστές αίθουσες χειρουργείων, λόγω έλλειψης Νοσηλευτών και Χειρουργών, παλαιά και χαλασμένα μηχανήματα, ελλιπείς υποδομές και υλικοτεχνικός εξοπλισμός.

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα, στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Είναι θέμα χρόνου, όπως λένε οι κάποιοι… να μπουν λουκέτα και στα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής, εάν το αρμόδιο υπουργείο, δεν πάρει μέτρα το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top