Με εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ απαντά ο ελληνικός στρατός στις προκλήσεις της Άγκυρας

Συνεχείς ρεαλιστικές ασκήσεις σε ξηρά, αέρα και θάλασσα κάνουν οι Έλληνες στρατιώτες

Η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί, στέλνοντας σήμερα Πέμπτη στο Αιγαίο 8 μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία παραβίασαν 4 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο και ενεπλάκησαν 3 φορές σε σκληρές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά.

Η Αθήνα από την πλευρά της παρακολουθεί με ψυχραιμία, αλλά και αποφασιστικότητα την προκλητικότητα των γειτόνων και στέλνει τα δικά της ηχηρά μηνύματα αποτροπής. Οι Έλληνες στρατιώτες κάνουν συνεχείς ρεαλιστικές ασκήσεις σε ξηρά, αέρα και θάλασσα.

Μάλιστα, ο στρατός έδωσε στη δημοσιότητα, εντυπωσιακά Β��ΝΤΕΟ ασκήσεων με βολές αρμάτων Λέοπαρντ, ελικοπτέρων Απάτσι και όχι μόνο, δίνοντας ηχηρή απάντηση σε όσους έχουν ύποπτες βλέψεις για τη χώρα μας.

Δύναμη αποτροπής και το Πολεμικό Ναυτικό, που επιχειρεί μέρα και νύχτα στο Αιγαίο. Το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και η πυραυλάκατος ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ έφτασαν πρόσφατα στο Καστελόριζο, δίνοντας ισχυρό παρόν σε περιοχή που συχνά-πυκνά αμφισβητεί η Άγκυρα.

Αιχμή του δόρατος φυσικά στο Αιγαίο η Πολεμική μας Αεροπορία, που γιορτάζει σε λίγες μέρες τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ. Στο εντυπωσιακό ΣΠΟΤ, πρωταγωνιστούν μαχητικά αεροσκάφη όλων των τύπων που αναχαιτίζουν τα τουρκικά στο Αιγαίο, αλλά και ελικόπτερα έρευνας-διάσωσης, μεταγωγικά και πυροσβεστικά αεροσκάφη, τα οποία προσφέρουν τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top