Μόνο στο STAR: Η κατάθεση ψυχής της μητέρας του 32χρονου που ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από τον γείτονά του

«Θέλαμε με τον άνδρα μου να γίνει δωρεά οργάνων… ειδικά τα μάτια του Ντένη μου. Δεν μπορούσαν όμως να πάρουν τίποτα. Ήταν όλα κατεστραμμένα»

​Συγκλονίζει η υπόθεση του 32χρονου Ντένη από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης που πριν τρία χρόνια, βρήκε φριχτό θάνατο όταν ο γείτονάς του τον έκαψε ζωντανό!

Η μητέρα του σπάει τη σιωπή της στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και μιλάει με δάκρυα στα μάτια για την τραγική ιστορία.

«Το συμβάν έγινε στις 25 Ιουνίου στις 12 τη νύχτα. Εγώ ήμουν στην Τσεχία. Ο γιος μου έφυγε από το σπίτι στις 10 το βράδυ για να πάει βόλτα. Δεν γύρισε ποτέ. Ακόμα περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα. Το χειρότερο όμως είναι αυτό που του συνέβη.

Εμένα με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου ο μεγάλος στις 4 τη νύχτα και μου είπε “Mάνα έλα αμέσως”! Είχε εγκαύματα 86% σε όλο του το σώμα. Είχε μείνει μόνο το πρόσωπό του και τα γεννητικά του όργανα», λέει η μητέρα του 32χρονου, κυρία Δήμητρα.

Το μοιραίο βράδυ που έκαψαν τον Ντένη ΖΩΝΤΑΝΟ

«Είχε πάει στο περίπτερο του φίλου του στη Ναυαρίνου. Κάθισε πίσω από αυτό σε ένα πεζούλι και έτρωγε. Τότε πέρασε ο δράστης και όπως το παιδί μου έτρωγε, τον άγγιξε και τα μαλλιά του Ντένη μπήκαν μέσα στη μακαρονάδα που έτρωγε γιατί τα είχε ράστα. Τότε ο γιος μου του λέει “Τα μακαρόνια θα φάω ή τα μαλλιά μου; Τι κάνεις βρωμιάρη;” Και εκεί πάνω μάλωσαν.

Ο δράστης του είπε “Εγώ θα σε κάψω”. Στη συνέχεια, πήγε σπίτι του που ήταν απέναντι από το περίπτερο και άδειασε παραφίνη από μπετόνι σε χύτρα, πήρε δύο αναπτήρες και κατέβηκε κάτω. Ο περιπτεράς τον είδε ότι κατέβαινε με τη κατσαρόλα και νόμιζε πως είναι νερό. Έριξε στο γιο μου όλη την παραφίνη και του έβαλε φωτιά! Του έριχναν νερό αλλά δεν έσβηνε.

Όταν δύο παιδιά κατάφεραν να τον σβήσουν ήρθε ασθενοφόρο. Τότε είπε το όνομα του δράστη. 83 μέρες πάλεψε για τη ζωή του σα λιοντάρι. Ήθελε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο γιος μου ήξερε ότι θα πεθάνει και με περίμενε για να με χαιρετήσει. Είχε μείνει 30 κιλά και του είχαν κάνει τραχειοτομή.

Μετά έπαθε σηπτικό σοκ και πήρε την κατηφόρα…», προσθέτει η κυρία Δήμητρα.

«Θέλαμε με τον άνδρα μου να γίνει δωρεά οργάνων… ειδικά τα μάτια του Ντένη μου. Δεν μπορούσαν όμως να πάρουν τίποτα. Ήταν όλα κατεστραμμένα», σημείωσε στη συνέχεια.

Ο δράστης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top