Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ με καταιγίδες! Πρόγνωση για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Δείτε αναλυτικά με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις σε όλη τη χώρα/Πρώτη ανάρτηση:26/10/2016 14:33

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ με καταιγίδες! Πρόγνωση για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

​Καθόλου καλό καιρό δεν θα έχει την 28η Οκτωβρίου, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Σύμφωνα με αυτό, ο καιρός θα χαλάσει από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής με κύρια χαρακτηριστικά:

-Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά (κυρίως τα Δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

- Τους ενισχυμένους ανατολικούς βορειοανατολικούς ανέμους (6 με 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ) και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Πάντως το Σάββατο στα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα νότια με βαθμιαία εξασθένηση.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και στα νότια πιθανόν 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

Την Κυριακή στα ανατολικά και νότια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχων. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧH: Οδηγίες για να προστατευτείτε από την ΕΝΤΟΝΗ κακοκαιρία που έρχεται ��ο τριήμερο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top