Τη 2η θέση στον κόσμο κέρδισε η φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη για τον καρκίνο του μαστού!

ΔΕΙΤΕ την

Τη 2η θέση στον κόσμο κέρδισε η φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη για τον καρκίνο του μαστού!

​Η υποψηφιότητα της Νατάσας Παζαΐτη σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού πήρε τη δεύτερη θέση!

Η Νατάσα Παζαΐτη ήταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, «Pink Glove Photo Competition» και συμμετείχε με μία συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί».

natassapazaiti.jpg

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη πήρε η φωτογραφία.

helping-hand.jpg
Η φωτογραφία της κυρίας Παζαΐτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό

Η Νατάσα Παζαΐτη, ως γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», που είχε και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Η δημοφι��έστερη φωτογραφία πρόκειται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο.

14642250_1417014044978881_4281324291829580162_n.jpg
Η φωτογραφία που πήρε την πρώτη θέση, Clínica Bofill

λκλ.jpg

,μ,.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top