ΜΟΝΟ στο Star-Τροχαίο με πρώην υπουργό έξω από τη Βουλή!Το ασθενοφόρο ήλθε μετά από 40 λεπτά

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο της Υγείας και ειδικότερα με τα ασθενοφόρα ήταν και το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης έξω ακριβώς από τη Βουλή, στην βασιλίσσης Σοφίας.

Ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης τράκαρε μοτοσικλετιστή. Μέσα στην ατυχία του ο μοτοσικλετιστής, στάθηκε τυχερός, καθώς μετά το ατύχημα, έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός της Βουλής.

Δίπλα του στεκόταν και ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης που ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του στο τροχαίο. Από την πρώτη στιγμή κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά μετά από σχεδόν 40 λεπτά δεν είχε φτάσει.

Το ατύχημα συνέβη στην κάθοδο της βασιλίσσης Σοφίας ένα μόλις χιλιόμετρο από τον Ευαγγελισμό και 5,9 χιλιόμετρα από το Κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ. Περαστικοί που κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, έκαναν λόγο για εγκληματική αργοπορία.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Το ερώτημα όμως είναι τι θα γινόταν σε περίπτωση που δεν υπήρχε κοντά γιατρός να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και το ασθενοφόρο έφτανε με τόση μεγάλη καθυστ��ρηση...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top