Καλλιθέα: Αγοράκι 3 ετών έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι- Πρώτη ανάρτηση: 12:05

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ, όταν έλαβε κλήση για ένα τρίχρονο αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο Καλλιθέας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6.jpg

Πώς έγινε το κακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το περιστατικό συνέβη στις 11:00 το πρωί. Το αγοράκι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά του που το πρόσεχε, καθώς και οι δύο γονείς του εργάζονται. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και η γιαγιά πήγε να το σηκώσει. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να γίνει το κακό και το παιδί να βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι, το οποίο δυστυχώς δεν είχε προστατευτικό πλέγμα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 7.jpg
(Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία σεβόμενοι την αγωνία της οικογένειας για το τρίχρονο αγοράκι)

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με τους γείτονες να βλέπουν τις σκληρές εικόνες με το αίμα και να μην ξέρουν τι να κάνουν. Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έφτασε πάρα πολύ γρήγορα και μετάφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το τρίχρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρει να βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top