Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την ερωτική τραγωδία στο Κορωπί

Τι φέρεται να υποστηρίζει η 26χρονη που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της - Πρώτη ανάρτηση 06/08/2016 22:59

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την ερωτική τραγωδία στο Κορωπί

Ξέσπασε σε κλάματα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 41χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον πατέρα της συντρόφου του στο Κορωπί, μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο 41χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι: Δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα της 26χρονης. Ήθελε να τον φοβερίσει γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του. Πυροβόλησε από απόσταση 10-15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με ένα παλιό δίκαννο του παππού του ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα. Το έχει μετανιώσει γιατί σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του.

Ο πατέρας της κατηγορούμενης από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε τραυματισμένος μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού.

«Τόσα χρόνια που είχε σχέση μαζί του, της έλεγα αυτός δεν μου φαίνεται καλός άνθρωπος. Μην μπλέξεις μαζί του. Αυτός δεν είναι άνθρωπος για σωστή οικογένεια. Δεν με άκουγε το παιδί μου. Τα τελευταία δύο χρόνια που απέκτησε τα δύο παιδάκια η κόρη μου μαζί του, τον είχα μέσα στο σπίτι μου», δήλωσε στο protothema, ο πατέρας της κατηγορουμένης.

Ημέρα με την ημέρα γίνονται γνωστά όλο και περισσότερα στοιχεία για τις σχέσεις των δύο γυναικών, αλλά και τον 41χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει και πέμπτο παιδί, με τρίτη γυναίκα εκτός γάμου.

Η 26χρονη μετά την απολογία της στην ανακρίτρια προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, όμως πάνω στον καβγά θόλωσε.

ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
«Μου είπε "σου αρέσει να πη... με εμένα και μετά με εσένα;" Εγώ της είπα "τώρα σε πείραξε που γα... εμένα, 16χρόνια σε κεράτωνε" και εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε κάτω χτυπώντας με και βρίζοντάς με παράλληλα. Έπειτα εγώ σηκώθηκα και ενώ εκείνη πήγαινε προς το σπίτι, θυμήθηκα το μαχαίρι που είχα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Αφού το πήρα από εκεί, κρατώντας το με το δεξί μου χέρι, πάνω στον θυμό όρμηξα επάνω ��ης και της το κάρφωσα στην πλάτη χωρίς να θυμάμαι πόσες φορές. Αυτή ούρλιαζε με αποτέλεσμα να την ακούσουν τα παιδιά της και να βγουν από το σπίτι. Ήρθαν προς το μέρος μου και προσπάθησαν να μας χωρίσουν, ενώ εκείνη τη στιγμή ήρθε στο σπίτι και ο 41χρονος, ο οποίος κατάφερε να με απομακρύνει. Θέλω να αναφέρω ότι δεν είχα καμιά πρόθεση να την τραυματίσω θανάσιμα, αλλά εκείνη τη στιγμή θόλωσα και έχασα τον έλεγχο. Πέταξα το μαχαίρι στην αυλή του σπιτιού, μπήκα στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκα προς το Κορωπί και μετά από κάποια ώρα πήγα και άφησα τον μεγάλο μου γιο στον πατέρα μου. Μετά από συζήτηση που είχα μαζί του, του είπα ότι είχα κάνει κακό και με παρότρυνε να πάμε στην αστυνομία και να τους εξηγήσω τι είχα κάνει. Πήγαμε στο ΑΤ Κορωπίου και παραδόθηκα στους αστυνομικούς».

Εν τω μεταξύ η 26χρονη φέρεται να πρόσθεσε ότι «Γνωρίζω ότι η 35χρονη ήταν παντρεμένη με τον 41χρονο αλλά βρίσκεται σε διάσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια, διατηρώ σχέση μαζί του και τους τελευταίους δέκα μήνες μένουμε μαζί. Επαφές μαζί της δεν είχα αλλά από τον προηγούμενο Οκτώβρη, είχαμε αλληλομηνυθεί για επεισόδιο με ξυλοδαρμό. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει στο σπίτι μου και ενώ ήμουν με τον 41χρονο και την οικογένειά μου, με φώναζε και με έβριζε. Πριν περίπου ένα μήνα ήρθε στο μαγαζί του 41χρονου και μετά από ένα λεκτικό καυγά που είχαμε, πάνω στο θυμό της, προσπάθησε να με πατήσει με το αμάξι, το οποίο απέτρεψε ο 41χρονος».

Την ίδια ώρα, η αδερφή του 41χρονου, περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν του φονικού. Μου είπε «τον σκότωσα, τον χτύπησα και πάω να καθαρίσω και τη μάνα της". Είχε την καραμπίνα και την έβαζε στο στόμα του. Μου έλεγε "θα σκοτωθώ, θα πάω να βρω τη γυναίκα μου". Μόλις είδε τα περιπολικά έφυγε. Είπα στον αδερφό μου ότι φταίει και πως αν αγαπούσε τη γυναίκα του να μην έμπλεκε με τη φόνισσα. Υπάρχει και ένα ακόμα παιδί με τρίτη γυναίκα. Η φόνισσα ήταν πολύ νευρικός χαρακτήρας. Έπαιρνε πολλές φορές τηλέφωνο τη νύφη μου και την προκαλούσε. Ο αδερφός μου δεν έχει καταλάβει πως το κακό ξεκίνησε από τότε που δημιούργησε εξωσυζυγικές σχέσεις ή ότι δεν ήταν ξεκάθαρος απέναντι στις δύο γυναίκες».

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο 41χρονος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τον τραυματισμό του πατέρα της 26χρονης και της φίλης του. Σε βάρος του ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top