Πάθαμε οξεία Pokemonίτιδα! Συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για να κυνηγήσουν πόκεμον!

Τρέλα και στην Ελλάδα με τον Πίκατσου και την παρέα του!

Πάθαμε οξεία Pokemonίτιδα! Συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για να κυνηγήσουν πόκεμον!

​Με το κινητό στο χέρι καθημερινά δεκάδες νέοι συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για να κυνηγήσουν… πόκεμον, μετατρέποντας έτσι την πλατεία στο πιο «hot» σημείο συνάντησης των φαν του παιχνιδιού που έχει προκαλέσει παγκόσμια «τρέλα»!

ass.jpg

Όπως μαρτυρούν πολλοί χρήστες που έχουν φάει «κόλλημα» με το νέο app της Nintendo, στην πλατεία Συντάγματος υπάρχουν πολλά πόκεμον, γι’αυτό και την επιλέγουν, όταν θέλουν να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Σύμφωνα με το «Έθνος», η πλατεία Συντάγματος έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο PokeStop της πρωτεύουσας. Είναι, δηλαδή, το μέρος όπου τα Pokemon εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα. Στα παγκάκια, στα πεζούλια αλλά και δίπλα στα σιντριβάνια ο ανυποψίαστος περαστικός θα δει δεκάδες πιτσιρικάδες να είναι αφοσιωμένοι στα κινητά τους και να αναζητούν αυτά τα μικρά πλάσματα.

ass2.jpg

Πολλοί νέοι της εποχής, αντί να συζητούν για… έρωτες, φλερτ, όνειρα, σπουδές και σχέδια, μιλούν ασταμάτητα για τον Πίκατσου και την παρέα του και πόσα πόκεμον μπορούν πιάσουν την μέρα!

Τα παιδιά που αγάπησαν τα Pokemon στην πρώτη χρυσή εποχή τους είναι σήμερα από 18 έως 25 χρόνων, στην ηλικία δηλαδή που μπορούν να έχουν smartphone και τις δεξιότητες να χειριστούν τις πιο πολύπλοκες εφαρμογές. Γι' αυτούς το Pokemon Go ήρθε σε μια εποχή που τους επιτρέπει να ζήσουν ξανά την παιδική ηλικία χωρίς να είναι πολύ μεγάλοι για να το απορρίψουν.

assets_LARGE_t_420_54719609_type13145.jpg

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το Pokemon Go μπορεί να γίνει πολύ επικερδές για τους «εκπαιδευτές» που ασχολούνται συστηματικά, με κάποιους να μιλούν για «σπάνια Pokemon που έχουν μεταφερθεί από τον ένα λογαριασμό στον άλλο για 2.000 ευρώ».

Δείτε επίσης:

Τάζουν... πόκεμον στους πελάτες για να βγάλουν μεροκάματο

Παίζεις Pokemon Go; ΕΤΣΙ θα κερδίσεις ΟΛΕΣ τις μάχες!

O πρώτος ΝΕΚΡΟΣ από τη φρενίτιδα του Pokemon Go- Πυροβόλησαν 18χρονο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top