ΣΑΛΟΣ με ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ βίντεο ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ χελώνας στο Facebook!

Kάποιοι βρίσκουν αστείο το να φέρονται άσχημα σε ζώα

ΣΑΛΟΣ με ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ βίντεο ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ χελώνας στο Facebook!

​Μια άτυχη χελώνα καρέτα- καρέτα κατάφερε να πιάσει ένας ψαράς στην Κατερίνη που αντί να την απελευθερώσει αμέσως καθώς πρόκειται για προστατευόμενο είδος υπό εξαφάνιση, θεώρησε πως μπορεί να διασκεδάσει με το ζώο τόσο αυτός όσο και οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Σύμφωνα με το zoosos.gr το βίντεο που ανέβασε ο ψαράς στο λογαριασμό του στο facebook κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αποτροπιασμό. Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο ψαράς χτυπά το ζώο στο κεφάλι, το κρατά όρθιο βάζοντάς το να περπατήσει και με το φίλο του, που τραβά το βίντεο γελούν και το χαρακτηρίζουν "θεριό".

Ο ψαράς από την Κατερίνη της Πιερίας βρίσκει αστείο να κακοποιεί το άτυχο ζώο, αφού γεμάτος υπερηφάνεια ανέβασε δύο φορές το βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη στις 20 Ιουλίου του 2015 και την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του 2016.

Όπως αναφέρει το e-thessalia μετά τις καταγγελίες ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος ψαράς σε βάρος του οποίου η οικεία αρμόδια Λιμενική Αρχή σχημάτισε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 16 παρ. (Α) και (Β) σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4235/2014.

βίντεο: ANT1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη ΚΤΗΝΩΔΙΑ στη Νάξο: Έδεσαν μπουκάλι με τσιμέντο σε καρέτα-καρέτα για να πεθάνει αργά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top