Ώρες ΑΓΩΝΙΑΣ για τους εργαζόμενους της Πυρσός- Για ένα χρόνο πάλευαν να μην μπει ΛΟΥΚΕΤΟ

Εταιρεία σεκιούριτι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσλήψεις

 Ώρες ΑΓΩΝΙΑΣ για τους εργαζόμενους της Πυρσός- Για ένα χρόνο πάλευαν να μην μπει ΛΟΥΚΕΤΟ

​Τον δικό τους Γολγοθά συνεχίζουν να ζουν οι εργαζόμενοι στην Πυρσός σεκιούριτι που ξαφνικά έβαλε λουκέτο. Οι 700 εργαζόμενοι εδώ και ένα χρόνο έδιναν μάχη για να μπορέσει η εταιρεία να σταθεί στα πόδια της της.

«Εμείς πεινάμε. Εγώ έχω δυο παιδιά. Αυτή την στιγμή η κόρη μου τελειώνει την δευτέρα Λυκείου, χρωστάω τα φροντιστήρια των αγγλικών της μικρής, χρωστάω την ΔΕΗ 850 ευρώ, ήρθε διακοπή ρεύματος και έκανα διακανονισμό. Πεινάμε δεν έχουμε χρήματα».

Η ιστορία της Ζωής Καπρέτα δεν είναι η μοναδική. Οι εργαζόμενοι στην Πυρσός τον τελευταίο χρόνο έδιναν μια πραγματική μάχη για επιβίωση των ίδιων αλλά και της εταιρείας.

Η εικόνα από το συνεργείο αλλά και το παρκινγκ της Πυρσός μαρτυρά την σκληρή πραγματικότητα. Θωρακισμένα οχήματα που στο παρελθόν μετέφεραν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διαλυμένα περιμένουν ακόμα για ανταλλακτικά.

Το λουκέτο στην εταιρεία για πολλούς ήταν αναμενόμενο. Οι 700 εργαζόμενοι προσπαθούσαν τους τελευταίους μήνες από τα παλιά οχήματα να πάρουν ανταλλακτικά για να τοποθετούσαν σε αλλά που ήταν ακόμα σε λειτουργία και να μπορεί η εταιρεία να δουλέψει.

Στην ουσία όπως λένε κάνεις ποτέ δεν τους ενημέρωσε καθώς απλά εξαφανίστηκαν οι υπεύθυνοι. Εταιρεία σεκιούριτι πάντως έχει εκδηλώσει ήδη την πρόθεση της να προσλάβει 100 εργαζόμενους από την εταιρεία Πυρσός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top