Ξεσπά η ΜΑΝΑ θύματος του παιδεραστή με το βαν:Ήθελα να ακούσω τη μαγική λέξη ΙΣΟΒΙΑ

Οι γονείς του 13χρονου αποκάλυψαν τη δράση του...

Ξεσπά η ΜΑΝΑ θύματος του παιδεραστή με το βαν:Ήθελα να ακούσω τη μαγική λέξη ΙΣΟΒΙΑ

​Οι γονείς ενός εκ των παιδιών που έπεσαν θύματα του παιδόφιλου με το βαν ήταν παρόντες και τις δύο μέρες στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία.

Η δράση του 40χρονου αποκαλύφθηκε όταν τα περίεργα μηνύματα που έστελνε ο παιδόφιλος στον γιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφτασαν στα χέρια τους, και τους οδήγησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έφαγε αρκετά χρόνια. Όμως ότι μπήκε ένα κάθαρμα στη φυλακή από τα πολλά που κυκλοφορούν στο δρόμο δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν μας. Ικανοποιημένος δεν είμαι. Όχι με την απόφαση, αλλά που δεν υπήρχε ένας άνθρωπος από την πολιτεία να αντιτείνει κάποια πράγματα» δήλωσε ο πατέρας και επισήμανε: «Είναι βιαστής, δεν είναι γκέι. Είναι εγκληματίας».

«Ικανοποιημένη θα ένιωθα αν άκουγα τη μαγική λέξη “Ισόβια”, αλλά και αυτό είναι η ολοκλήρωση της δικής μας πράξης, η οποία έπιασε τόπο. Ήταν πολύ δύσκολο να τον έχεις μπροστά σου και να σκέφτεσαι τι πήγε να κάνει στο δικό σου το παιδί…» τόνισε η μητέρα του 13χρονου, τον οποίο πήγε να αποπλανήσει ο παιδόφιλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top