Αφού βίαζε τις κόρες του δείχνοντάς τους πορνό,τώρα δηλώνει μετανιωμένος ο παΤΕΡΑΣ από τη Λέσβο

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του που ορίστηκε αυταπάγγελτα

Αφού βίαζε τις κόρες του δείχνοντάς τους πορνό,τώρα δηλώνει μετανιωμένος ο παΤΕΡΑΣ από τη Λέσβο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος πατέρας από τη Λέσβο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο από τις τρεις ανήλικες κόρες του.

Στην ομολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ένα μέρος των πράξεων του σε ότι έχει να κάνει με την μεγαλύτερη του κόρη, ηλικίας 16 ετών.

Αφορμή για να αποκαλυφθούν οι αρρωστημένες πράξεις του, ήταν η 14χρονη κόρη του. Ο απόστρατος ασέλγησε στο κορίτσι και η 14χρονη το είπε στη μητέρα της, η οποία στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Ο δικηγόρος του πα-ΤΕΡΑ, ο οποίος ορίστηκε αυταπάγγελτα για την ανάκριση του, κ.Μανώλης Χατζηχαλκιάς ανέφερε ότι: «ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος και απελπισμένος για τη ζωή του».

Ο κ.Χατζηχαλκιάς δεν επεκτάθηκε στο ποιες πράξεις ομολόγησε ο δράστης, γιατί όπως είπε «σκοπός είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά κι όχι να δώσουμε τροφή».

«Ο δράστης ζήτησε με δική του πρωτοβουλία την ψυχιατρική του εξέταση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι πράξεις αυτές λάμβαναν χώρα από το 2012-2014, εκείνος όμως ισχυρίστηκε ότι έγιναν από το 2012-2013, για μία μόνο χρονιά».

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λέσβος: ΑΗΔΙΑΣΕ ο δικηγόρος με τον παΤΕΡΑ που βίαζε τις κόρες του- Δεν τον αναλάμβανε κανείς!

ΣΟΚ στην Λέσβο: Πατέρας- πρώην στρατιωτικός βίαζε την κόρη του για 3 χρόνια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top