Παραλύει και αύριο η χώρα για το ασφαλιστικό-Κλειστά τα εμπορικά-Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Θα γίνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Παραλύει και αύριο η χώρα για το ασφαλιστικό-Κλειστά τα εμπορικά-Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν να κάνουν και οι δικηγόροι μέχρι την επόμενη Παρασκευή και διοργάνωσαν συγκέντρωση την Κυριακή στις 10:00 στην πλατεία Κοραή.

Αποχή επίσης από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν την Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη οι συμβολαιογράφοι (με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη πλειστηριασμοί ακινήτων). Συγκέντρωση την ίδια ώρα με τους δικηγόρους στην Κοραή.

Επίσης κλειστά θα μείνουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή με απόφαση της ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:00 το πρωί στην Κλαυθμώνος.

Στις ίδιες συγκεντρώσεις θα συμμετέχουν το ΤΕΕ, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος και ο ΙΣΑ μα τον ΙΣΠ.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συγκεκριμένα, η Αθήνα και το Σάββατο θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, με τους εργαζόμενους να συνεχίζουν την 48ωρη απεργία που έχει ξεκινήσει από σήμερα, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Παράλληλα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Σάββατο και την Κυριακή λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην τριήμερη απεργία της ΓΣΕΕ.

Ενώ αύριο συνεχίζουν την απεργία τους και οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top