Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της μάνας του 17χρονου Παύλου που πέθανε από λευχαιμία

Πριν από 20 ημέρες "έφυγε" μετά από μάχη δύο χρόνων

Συγκλόνισε η υπόθεση του 17χρονου Παύλου Σωτηριάδη από τις Σέρρες που πέθανε μετά από την ηρωική μάχη που έδωσε με την λευχαιμία. Μάλιστα λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, γινόταν προσπάθεια ώστε να μαζευτούν τα λεφτά που χρειάζονταν για να ταξιδέψει σε νοσοκομείο της Βοστόνης.

ηηηηηηη.jpg
Ο 17χρονος Παύλος με την μητέρα του

Ο 17χρονος πέθανε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, σκορπώντας θλίψη στους γονείς και τα δύο του αδέλφια.

Η μητέρα του, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες» με την Ζήνα για την περιπέτεια υγείας του 17χρονου γιου της, ο οποίος καθ’όλη τη διάρκεια της αρρώστιας του, δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του… ακόμα και μέσα στο τμήμα μεταμόσχευσης!

ιθιυθιυθ.jpg

«Πριν από δύο χρόνια, ο Παύλος είχε μια ίωση. Δεν είχε πυρετό, παρά μόνο πονοκέφαλο και είχαν πρηστεί τα λαιμά του. Οι γιατροί μας είπαν πως είχε λοιμώδη μονοπυρήνωση κα�� πως δεν χρειαζόταν να πάρει αντιβίωση. Μετά όμως από λίγες ημέρες, κάναμε εξέταση αίματος, όπου φάνηκε ότι τα λευκά αιμοσφαίρια είχαν ανέβει πάρα πολύ. Πήγαμε στο νοσοκομείο Σερρών και μου είπαν πως ο γιος μου είχε λευχαιμία», σημειώνει η μητέρα του νεαρού, Σούζι Κυριακίδου.

«Το δύσκολο ήταν να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση. Έγινε το νοσοκομείο... το κανονικό μας σπίτι. Όχι το δεύτερο. Ο γιατρός είπε στον Παύλο ότι έπασχε από λευχαιμία. Όμως εκείνος δεν το έβαλε πότε κάτω. Εγώ, έπαιρνα δύναμη από το ίδιο μου το παιδί. Ένιωθα πως αν δεν ήμουν δυνατή δεν θα ήταν ούτε αυτός», ��ροσθέτει.

333.jpg

Σε ερώτημα από πού αντλεί ακόμα και τώρα δύναμη, μετά το χαμό του 17χρονου, σημειώνει: «Πάλι από τον Παύλο, από τον Θεό, αλλά και από την σκέψη πως είναι καλά εκεί που είναι. Πως είναι ένας άγγελος και μας βλέπει. Εγώ έλεγα πως ό, τι είναι δυνατόν θα το κάνω για το παιδί μου και πως αν γίνει κάτι άσχημο, εγώ θα το αποδεχτώ και δεν θα αρχίσω να αναρωτιέμαι “γιατί”».

«Δεν είναι καλό να σε βλέπει το παιδί σου να πέφτεις και να κλαις. Ο Παύλος μου έλεγε πως και να ήθελε να πέσει ψυχολογικά είχε εμένα την τρελή που χόρευα όλη μέρα και δεν μπορούσε να κλάψει», τονίζει η Σούζι Κυριακίδου.

Η μητέρα του 17χρονου λέει πως δεν θα λυγίσει ποτέ και πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

γηκγκξ.jpg

σδφσδφ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στις Σέρρες για τον αδικοχαμένο Παύλο- Το γελαστό παιδί ήταν μόλις 17 χρονών

ΝΕΟ χτύπημα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου λίγες μέρες πριν το μνημόσυνο του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top