ΣΟΚ στην Κομοτηνή: Έσερνε έναν 17χρονο για 500 μέτρα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο

Ο ασυνείδητος οδηγός είχε αφήσει ήδη τον φίλο του θύματος κάτω τραυματισμένο

ΣΟΚ στην Κομοτηνή: Έσερνε έναν 17χρονο για 500 μέτρα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο

​Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής μετά από ένα συγκλονιστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο 17χρονων.

Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα που επέβαιναν τα δυο ανήλικα παιδιά εγκατέλειψε τα θύματα και έγινε καπνός.

Και σαν να μην έφτανε αυτό… Τον έναν από τους 17χρονους που ήταν «γαντζωμένος» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τον έσυρε για 500 μέτρα, μέχρι που ο νεαρός έπεσε κάτω στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού xronos.gr, η μηχανή των παιδιών συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο δρόμο προς το Κικίδιο.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τον 17χρονο που είχε βρεθεί ήδη τραυματισμένος στην άσφαλτο και συνέχισε την τρελή του πορεία σέρνοντας τον άλλο νεαρό.

Λίγο αργότερα, το παιδί δεν άντεξε και έπεσε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου στην άσφαλτο. Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατάλειψε και το δεύτερο θύμα του και διέφυγε.

Στο σημείο του ατυχήματος ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται ακόμα. Το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου και φυσικά αναζητά τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε τους ανήλικους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top