ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Εκάλη-Αδίστακτοι κουκουλοφόροι μπούκαραν στην βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία

Κρατούσαν ομήρους τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα παιδιά τους

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Εκάλη-Αδίστακτοι κουκουλοφόροι μπούκαραν στην βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία

Σκηνές απόλυτου τρόμου έζησε ένας επιχειρηματίας και η οικογένειά του χθες τα ξημερώματα όταν τέσσερις μασκοφόροι κακοποιοί εισέβαλαν στην υπερπολυτελή βίλα του στην Εκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει εταιρεία εμπορίας ειδών συσκευασίας τροφίμων και συναφών προϊόντων καθώς και οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Όλα έγιναν στις 5 και 20 χθες τα ξημερώματα, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπούκαραν στην μονοκατοικία του επιχειρηματία, ο οποίος κοιμόταν με τη σύζυγό του. Τα παιδιά τους βρίσκονταν στα υπνοδωμάτιά τους.

Οι κακοποιοί αιφνιδίασαν το ζευγάρι και το ανάγκασαν να πάνε μαζί με τα παιδιά τους στο σαλόνι. Τους έδεσαν και με την απειλή όπλου απαιτούσαν να μάθουν που ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο. Είναι άγνωστο αν έγινε και χρήση βίας, όμως μετά από κάποια ώρα, ο επιχειρηματίας φοβούμενος μην πάθει κακό κάποιο μέλος της οικογένειάς του, αποκάλυψε που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες πήραν κοσμήματα, χρήματα και έγιναν καπνός.

Κάποιος από την οικογένεια, καταφέρει να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία έστησε ένα δίκτυο αναζήτησης, όμως ακόμα οι αδίστακτοι ληστές δεν έχουν βρεθεί.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο ενώ θεωρούν σίγουρο πως είχε προηγηθεί παρακολούθηση, αφού οι κακοποιοί ήξεραν πώς να παραβιάσουν τα συστήματα ασφαλείας της υπερπολυτελούς βίλας.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top