Μυτιλήνη: Απόπειρα αυτοκτονίας από μετανάστη στο κέντρο κράτησης της Μόριας!

Συνεχίζεται η καθιστική διαμαρτυρία-Πρώτη ανάρτηση: 06/04/2016 15:36

Μυτιλήνη: Απόπειρα αυτοκτονίας από μετανάστη στο κέντρο κράτησης της Μόριας!

​Απόπειρα αυτοκτονίας στο κέντρο κράτησης Μόριας στη Μυτιλήνη έκανε ένας μετανάστης από το Πακιστάν λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τετάρτης!

download.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost, ο άνδρας ανέβηκε σε έναν στύλο ηλεκτροφωτισμού και απειλούσε να πέσει με σκοπό να βάλει τέλος στο δράμα που ζει.

Φώναζε για την ελευθερία του αλλά και την μη επαναπροώθηση του στην Τουρκία. Συμπατριώτες του έτρεξαν να τον κατεβάσουν και τελικά πείστηκε να το κάνει.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται από μικρή ομάδα μεταναστών κυρίως από το Πακιστάν η καθιστική διαμαρτυρία που έχει ξεκινήσει από χτες το πρωί.

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας χαρτόνια όπου έχουν γράψει τα αιτήματά τους, ζητούν να απελευθερωθούν και να μην απελαθούν στην Τουρκία σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών.

4FS7FIVK.jpg

Την ίδια ώρα, έχουν διακοπεί από χθες -για άγνωστο διάστημα- οι επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, μετά την εξαφάνιση υποψήφιων προς απέλαση στη Χίο, αλλά και τη μαζική υποβολή αιτήσεων για άσυλο.

��ροκειμένου να μην πάνε πίσω στην Τουρκία, οι μετανάστες που βρίσκονται στα νησιά, καταθέτουν μαζικά αιτήσεις για άσυλο. Τοπικές αρχές προσπαθούν να τους πείσουν να ανακαλέσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top