Κρήτη: Διάρρηξη σε μεζεδοπωλείο on camera! O δράστης δείχνει να γνωρίζει το χώρο

Είχε φροντίσει να καλύψει όλα του τα χαρακτηριστικά

Κρήτη: Διάρρηξη σε μεζεδοπωλείο on camera! O δράστης δείχνει να γνωρίζει το χώρο

​Κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης κατέγραψε τις κινήσεις ενός θρασύτατου διαρρήκτη.

Ο άγνωστος που είχε φροντίσει να καλύψει όλα του τα χαρακτηριστικά, μπήκε σε κατάστημα και άρπαξε την ταμειακή μηχανή αλλά και ένα φορητό υπολογιστή.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο δράστης είχε μελετημένες όλες του τις κινήσεις. Αφού αρχικά χτύπησε με λοστό και ύστερα με τα πόδια του την πόρτα, αυτή άνοιξε και έτσι μπήκε μέσα στο κατάστημα. Τότε, κατευθύνθηκε στο σημείο που ήταν η ταμειακή μηχανή.

Με γρήγορες κινήσεις έφτασε πίσω από τον πάγκο και χωρίς να καθυστερήσει, τράβηξε με μανία ολόκληρη την ταμειακή μηχανή και ένα λάπτοπ που ήταν εκεί.

Το μόνο που τον καθυστέρησε ήταν τα καλώδια τα οποία βρίσκονταν συνδεδεμένα και αφού κατάφερε να τα αποσπάσει, βγήκε στο δρόμο και τρέχοντας εξαφανίστηκε.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας είναι από μεζεδοπωλείο της οδού Χατζημιχάλη Νταλιάνη στα Χανιά και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν θορυβηθεί. Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, έγιναν άλλες πέντε διαρρήξεις σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και οι αστυνομικές αρχές της περιοχής βρίσκονται σε επιφυλακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top