Φόβοι για δημιουργία πυρήνων Τζιχαντισ��ών στην Ελλάδα-Κόκκινος συναγερμός για πιθανό χτύπημα

«Με κλειστά σύνορα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει επιθέσεις σε στόχους ξένων συμφερόντων» λένε στην ΕΛ.ΑΣ

​Σε καθεστώς τρόμου έχει μπει και πάλι η Ευρώπη, μετά το αιματοκύλισμα στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών από Τζιχαντιστές.

Αυτός είναι και ο λόγος που η μια χώρα μετά την άλλη, παίρνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με την Ελλάδα να αναβαθμίζεται στο επίπεδο 2 (από το 1 που βρισκόταν) κινδύνου εκδήλωσης τρομοκρατικής ενέργειας από μέλη του ISIS!

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», στελέχη μυστικών και αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών ευρωπαϊκών κρατών, φοβούνται πως λόγω των κλειστών συνόρων και του εγκλωβισμού στρατολογημένων μελών του ISIS, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν πυρήνες τζιχαντιστών στην χώρα μας.

Από την μια οι επιθέσεις σε Γαλλία και Βρυξέλλες, από την άλλη οι εξελίξεις στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, με την ροή να είναι… ανεξέλεγκτη, η Ελλάδα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, με την ΕΛ.ΑΣ να χτυπά «καμπανάκια»:

«Με κλειστά τα ευρωπαικά σύνορα, κανείς δεν μπορ��ί να αποκλείσει την εκδήλωση επιθέσεων σε στόχους ξένων συμφερόντων στη χώρα μας. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας τζιχαντιστής που έχει έρθει από τις εμπόλεμες ζώνες δεν μπορεί να σχηματίσει πυρήνα που θα ανοίξει πυρ σε κάποιο ξενοδοχείο ελληνικού νησιού, όπου έχουν καταλύσει ξένοι τουρίστες; Κανείς!» δήλωναν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το νέο αιματοκύλισμα στις Βρυξέλλες ήρθε να ενισχύσει τους φόβους τους για τυχόν επικίνδυνες ζυμώσεις σε κέντρα φιλοξενίας και χώρους με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να προλάβουμε την έλευση ενός ακραίου στελέχους του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα, ο οποίος, εγκλωβισμένος εδώ, έχει αποφασίσει τη δημιουργία "πυρήνα" στο εσωτερικό μας στρατολογώντας πρόθυμα και θρησκευτικά φανατισμένα άτομα», δηλώνει Αξιωματικός της Αστυνομίας.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει βάσιμη πληροφορία τέτοιου κινδύνου ή ένδειξη ριζοσπαστικοποίησης ανάλογου βαθμού, ωστόσο κρίνουν αναγκαία την ενίσχυση του πληροφοριακού δικτύου για την αύξηση των πιθανοτήτων πρόληψης και αποτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χάρτη από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έκρυβε ο Αμπαούντ στη «γιάφκα» στο Παγκράτι

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top