Αθώα η καθηγήτρια πανεπιστημίου που μήνυσε ο Κασιδιάρης

Δεκάδες συνάδελφοί της στο πλευρό της

Αθώα η καθηγήτρια πανεπιστημίου που μήνυσε ο Κασιδιάρης

​Αθώα έκρινε τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την καθηγήτρια πανεπιστημίου Μαίρη Μαύρη Βαβαγιάννη, λόγω μη συγκρότησης της αντικειμενικής υπόστασης των αδικημάτων που τη βάρυναν.

Αμέσως μετά την ετυμηγορία, δεκάδες συνάδελφοί της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, μπροστά στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί τη συνέχιση της δίωξής της, λέγοντας:

«Δικαιώθηκα στο δικαστήριο. Δεν γνωρίζω αν η ίδια είχε δόλο για την προσβολή της υπόληψής μου. Δεν επιθυμώ την καταδίκη πόσο μάλλον μιας γυναίκας και ηλικιωμένης».

«Μετά από εννέα χρόνια, ήρθε μία νίκη ενάντια σε αυτούς που προτρέπουν τον κόσμο να μην ασχολείται με τα κοινά και να μην καταγγέλλει αυτά που βλέπει», δήλωσε η κυρία Μαύρη – Βαβαγιάννη μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη ήταν η αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή τον Οκτώβριο του 2007, με την ολοκλήρωση της οποίας ο τότε κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης απαλλάχθη��ε από τις κατηγορίες, λόγω αμφιβολιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top