Τραγωδία Χανίων: Έβγαλε το όπλο στον αδελφό του αλλά η γυναίκα του «έφαγε» τη σφαίρα- ΒΙΝΤΕΟ

Ποια η κατάσταση της υγείας του 21χρονου γιου τους

Τραγωδία Χανίων: Έβγαλε το όπλο στον αδελφό του αλλά η γυναίκα του «έφαγε» τη σφαίρα- ΒΙΝΤΕΟ

​Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Σταλός των Χανίων της Κρήτης, όταν ένας 62χρονος έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τη γυναίκα του ενώ τραυμάτισε τον έναν από τους τρεις γιους του!

Όμως, στόχος δεν ήταν μάλλον η 48χρονη γυναίκα! Ο φερόμενος δράστης είχε διαφορές με τον αδελφό του, για οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Μετά από έντονη λογομαχία στο σπίτι της οικογένειας, ο 62χρονος έβγαλε το όπλο και η γυναίκα του προκειμένου να μην γίνει κανένα κακό, μπήκε στη μέση για να χωρίσει τον άντρα της από τον αδελφό του. Όμως δέχτηκε αυτή τη σφαίρα!

«Μία σφαίρα προκάλεσε το θάνατο. Δεν χτύπησε κόκκαλο πουθενά, με αποτέλεσμα το βλήμα να μην βρει καμία αντίσταση. Υπήρχε και λίγο ατυχία στη γυναίκα…» είπε ο ιατροδικαστής, Α. Παπαδομανωλάκης.

Ο μικρότερος γιος, 21 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι οι δύο άλλοι γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 25 και 27 ετών. Οι νέε�� πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της υγείας του 21χρονου είναι καλή και ότι πιθανόν αύριο να γίνει μια προσπάθεια να επανέλθει από την καταστολή.
Ο 62χρονος συνελήφθη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top