ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ στη Νέα Χαλκηδόνα: Τον ΣΚΟΤΩΣΕ, τον ΤΕΜΑΧΙΣΕ και τον ΠΕΤΑΞΕ στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ήθελαν να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τα ίχνη της δολοφονίας

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ στη Νέα Χαλκηδόνα: Τον ΣΚΟΤΩΣΕ, τον ΤΕΜΑΧΙΣΕ και τον ΠΕΤΑΞΕ στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

​Άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της άγριας δολοφονίας που συνέβη τον Φεβρουάριο στη Νέα Χαλκηδόνα με θύμα έναν άντρα βουλγαρικής καταγωγής.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών του τεμαχισμένου πτώματος από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξαν μαρτυρίες που βοήθησαν τους αστυνομικούς να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ του στυγερού εγκλήματος.

Έτσι, οι Αρχές συνέλαβαν μία 43χρονη γυναίκα και έναν 45χρονο άντρα, βουλγαρικής καταγωγής για την δολοφονία. Μετά από ανακρίσεις η γυναίκα, η οποία έμενε μαζί με το θύμα σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα, λύγισε και ομολόγησε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ… ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του άντρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φίλος του θύματος ήταν αυτός ο οποίος τον σκότωσε μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν στο σπίτι του θύματος. Οι δυο άντρες, οι οποίοι εργάζονταν σε δικηγορικό γραφείο ως μεταφραστές, φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές.

Όπως όλα δείχνουν τα λεφτά ήταν και η αιτία που ξεκίνησε ο καυγάς. Ξαφνικά, οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και ο δράστης πήρε ένα ξύλο και άρχισε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι.

Όταν εκείνος έπεσε νεκρός… αποφάσισε ότι πρέπει να εξαφανίσει τα ίχνη της δολοφονίας. Έτσι, τον τεμάχισε και έβαλε τα κομμάτια του άψυχου κορμιού του σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε κάδους της περιοχής.

Μόλις ολοκλήρωσαν τις φρικιαστικές πράξεις τους οι δύο δράστες καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν τα έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Οι δυο τους συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ-Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποιεί την φωτογραφία ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΔΡΑ-Τον είχαν πετάξει στα σκουπίδια!

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Τον δολοφόνησαν, τον έκαναν κομματάκια και τον πέταξαν σε κάδους ανακύκλωσης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top