ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Οι 3 ήρωες του ΠΝ θα πετούσαν με άλλο ελικόπτερο το οποίο έπαθε βλάβη

Το απίστευτο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στα τρία παλλικάρια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Οι 3 ήρωες του ΠΝ θα πετούσαν με άλλο ελικόπτερο το οποίο έπαθε βλάβη

Όλη η Ελλάδα έκλαψε και θρήνησε τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο Agusta Bell, κατέπεσε την περασμένη Πέμπτη στη νήσο Κίναρο.

Και οι πέτρες «έκλαψαν» στις κηδείες των ηρώων ενώ καρδιές σφίχτηκαν από τα δάκρυα και τον σπαραγμό των συγγενών του Αναστάσιου Τουλίτση, τουνΚωνσταντίνο�� Πανανά, και του Ελευθέριου Ευαγγέλου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί η είδηση ότι οι τρεις άνδρες, θα πετούσαν με άλλο ελικόπτερο το οποίο τελικά έπαθε βλάβη, και επιβιβάστηκαν σε αυτό που τελικά κατέπεσε με αποτέλεσμα, να χάσουν τη ζωή τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, το στίγμα του ελικοπτέρου Agusta Bell 12 , το οποίο είχε απογειωθεί από τη φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16, χάθηκε. Το σημείο που σταμάτησε να έχει επαφή με το ραντάρ εστιαζόταν κοντά στη νήσο Κίναρο, η οποία βρίσκεται μεταξύ Αμοργού, Λέρου και Καλύμνου.

Εξονυχιστικές έρευνες γίνονταν από εκείνη την ώρα για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών. Νωρίς το πρωίβρέθηκαν συντρίμμια του ελικοπτέρου πάνω στη νήσο.

Οι σοροί του Κωνσταντίνου Πανανά και του Ελευθέριου Ευαγγέλου εντοπίστηκαν κάποιες ώρες αργότερα, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης. Η σορός του κυβερνήτη Αναστάσιου Τουλίτση εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου.

Το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος λόγω της άσκησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείο της πρόσκρουσης ήταν σε υψόμετρο 295 μέτρων, υπερδιπλάσιο του ύψους στο οποίο πετούσε το ελικόπτερο μετέχοντας στην άσκηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της πρόσκρουσης αποκόπηκε η ουρά του ελικοπτέρου. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κηρύξει τριήμερο πένθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Πάνθεον των ΗΡΩΩΝ και ο αξιωματικός Ευαγγέλου-Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του

ΡΑΚΟΣ η σύζυγος του Ελευθέριου Ευάγγελου-Η κορούλα του δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει ο μπαμπάς της

Οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που χάθηκαν στην Κίναρο με τις στολές τους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κ. Πανανά:«Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος.Είμαι υπερήφανος»

Σε βαρύ κλίμα κηδεύεται αυτήν την ώρα ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου του ΠΝ

Αθάνατος: Δάκρυσαν και οι πέτρες για τον Αν. Τουλίτση – Κατέρρευσε η σύζυγός του

Η δεύτερη πράξη του δράματος: Σήμερα κηδεύεται ο συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου

«Απλά υποκλινόμαστε…»: Ο επικήδειος των συναδέλφων του K. Πανανά που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top