ΑΓΡΟΤΕΣ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

«Το ζήτημα είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης ανά την Ελλάδα και όχι η μορφή της» λένε

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

​Αποφασισμένοι να σφίξουν τον κλοιό γύρω από την κυβέρνηση, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τις κινητοποιήσεις τους, δηλώνουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, με αρκετούς από αυτούς να προετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα, την Παρασκευή.

Την Πέμπτη πάντως, με τη συμμετοχή και των συναδέλφων του από τα Τέμπη θα συναντηθούν εκ νέου, στον Προμαχώνα στις 13:00.

Όπως σημειώνουν αγρότες ακόμα και εκείνοι που έχουν ταχθεί υπέρ της καθόδου στην Αθήνα, περιμένουν εναγωνίως τη σημερινή συνάντηση στο τελωνείο του Προμαχώνα -στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία- όπου αναμένεται να γίνουν αντιπροτάσεις για την περαιτέρω μορφή της κινητοποίησης, προκειμένου αυτή να έχει αποτέλεσμα. Άλλωστε -όπως αναφέρουν- «το ζήτημα είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης ανά την Ελλάδα και όχι η μορφή της».

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, η πρόταση της καθόδου στην Αθήνα την Παρασκευή δεν τυγχάνει καθολικής αποδοχής, με τα επιχειρήματα να ποικίλουν μεταξύ των διαφωνούντων. Κάποιοι μιλούν για «ξεπούλημα του αγώνα και ξεφούσκωμα», άλλοι ζητούν την κάθοδο στην αρχή ή στο μέσον της ερχόμενης εβδομάδας και κάποια τρίτη μερίδα αγροτών υποστηρίζουν ότι «η δύναμη είναι στα μπλόκα και αρκεί ένα μπλάκ άουτ σε όλα τα κομβικά σημεία της χώρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top