Πάνος Καλλίτσης: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με πυροβόλησαν»

Κίνητρο τη ληστεία βλέπει ο κομμωτής πίσω από την επίθεση που δέχτηκε

Πάνος Καλλίτσης: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με πυροβόλησαν»

​Τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την δολοφονική επίθεση στον Πάνο Καλλίτση αναζητά η αστυνομία. Ο κομμωτής έφυγε από το «Σωτηρία» και έδωσε κατάθεση.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε θεαματική βελτίωση, μετά τις τρεις σφαίρες που δέχθηκε ο κομμωτής, (μια εκ των οποίων στο στήθος), από δυο κακοποιούς, έξω από το σπίτι του που βρίσκεται στο Λυκαβηττό, το βράδυ του Σαββάτου.

«Παρακολουθείται από ομάδα γιατρών. Η εξέλιξη της υγείας του είναι απόλυτα ικανοποιητική και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει απόλυτα ομαλά την αποκατάσταση του» αναφέρει θεράπων ιατρός.

Μετά την 4ωρη κατάθεσή του, ο κομμωτής συγκλονισμένος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με πυροβόλησαν. Το μόνο που πιστεύω είναι ότι οι κακοποιοί είχαν στόχο να με ληστέψουν. Ίσως θεωρούσαν ότι είχα πολλά χρήματα στο σπίτι μου. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου».

«Ήθελαν να ανέβουν και στο σπίτι. Όμως φώναξε η κοπέλα και δεν προλάβανε ούτε τα λεφτά από το αμάξι να πάρουν» περιγράφει ο πατέρας του κομμωτή.

Οι κακοποιοί δεν μίλησαν ούτε στον κομμωτή ούτε στη σύζυγό του. Το μόνο που τους είπαν ήταν να βγουν από το αυτοκίνητο και οι δυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κομμωτής είχε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο αυτοκίνητο του, που έφτανε τις 4.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί του τμήματος ληστειών που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κακοποιοί να είχαν και συνεργούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον έσωσε η ψυχραιμία του-Καρέ καρέ η πάλη του Καλλίτση με τους ληστές

ΕΞΙΤΗΡΙΟ από το νοσοκομείο πήρε ο Καλλίτσης-ΟΛΗ η κατάθεση ΦΩΤΙΑ του κομμωτή

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλίτση: «Τον χτύπησαν εξ΄επαφής. Οι γιατροί μιλούν για θαύμα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top