ΒΙΝΤΕΟ: πιάστηκαν στα χέρια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντου» αγροτών και αποδοκιμασίες!

Τα «έσουραν» σε Μάρδα και Φάμελο - Μπλόκο και στον Κουρουμπλή στην Κρήτη

ΒΙΝΤΕΟ: πιάστηκαν στα χέρια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντου» αγροτών και αποδοκιμασίες!

​Ένταση και αποδοκιμασίες επικράτησαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης: αγρότες «μπούκαραν» και αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελο.

Δεκάδες αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση και απαίτησαν από τον κ. Φάμελο να πάρει πίσω την πρόσφατη δήλωσή του «στις κινητοποιήσεις των αγροτών συμμετέχουν και ακροδεξιοί».

ent1.jpg

Επισημαίνοντας ότι «συζήτηση με τα ΜΑΤ έξω δεν γίνεται», οι αγρότες δεν έλεγαν να ηρεμήσουν και ζητούσαν να ακυρωθεί η εκδήλωση, ενώ κάποιοι ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες!

agrotes_redestos_02 (1).jpg

Στο μεταξύ, «θύμα» των… μπλόκων στην Κρήτη έπεσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στο νησί για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.

kouroublis.jpg

Αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή Αμιρά, του έφραξαν το δρόμο και, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, του ζήτησαν να μεταφέρει και αυτός τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση και προειδοποίησαν ότι θα κλιμακώ��ουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δείτε στο βίντεο την ένταση στη Νέα Ραιδεστό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Απειλούν με 24άωρους αποκλεισμούς οι αγρότες – Κλειστά για 6 ώρες τα Τέμπη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top