ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Η γιαγιά του 4χρονου Φοίβου μιλά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τον εντοπισμό του

«Διάφορα πουλιά τρώγαμε γιαγιά» της είπε- Ρώταγε πού είναι η μαμά του

ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Η γιαγιά του 4χρονου Φοίβου μιλά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τον εντοπισμό του

​Η γιαγιά του 4χρονου Φοίβου και μητέρα της άτυχης Λέλας μιλά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τον εντοπισμό του Φοίβου.

«Είμαι χαρούμενη. Τελείωσε η αγωνία που είχαμε. Χαίρομαι για το μωρό που το βρήκαμε και είναι καλά» είπε η κ. Μαρία Μαυρομάτη, η γιαγιά του Φοίβου, σχεδόν 24 ώρες μετά τον εντοπισμό του παιδιού.

«Ο Φοίβος είχε πάθει σοκ. Ούτε μιλούσε, έχασε την επαφή του με το χώρο και το χρόνο… αφού ζούσε μέσα στο βουνό. Από ότι λέει ο Φοίβος, έκοβαν τους θάμνους για να περνούν τα λαγκάδια» προσθέτει η γυναίκα που έχασε το παιδί της τόσο άδοξα, από τις μαχαιριές του γαμπρού της.

Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος στο παιδί;
«Προσπαθούσε να τον πείσει ότι ο μπαμπάς είναι ο καλός και πως o ίδιος προσπαθούσε για να φύγουν στην Αλβανία, γιατί ο αδελφός του (Ιάσονας) δεν τον ήθελε το μπαμπά, ούτε η μαμά του επίσης» εξηγεί η γιαγιά του Φοίβου, σύμφωνα με όσα της είπε το παιδί.
«Διάφορα πουλιά τρώγαμε γιαγιά»
«Τρώγαμε κρέας και ο μπαμπάς τα κόκκαλα. Ότι βρίσκαμε» είπε ο Φοίβος στη γιαγιά του, με την ίδια να επισημαίνει ότι στο μυαλό του ο Φοίβος είχε συνεχώς τα «κόκκαλα». Ίσως επειδή μπορεί να τα σκότωνε μπροστά του, σημειώνει η κ.Μαρία.

«Πού είναι η μαμά;»

Ο μικρός Φοίβος ζήτησε τη μητέρα του. Ρώτησε «πού είναι η μαμά;». -«Ήταν ακόμη τρομαγμένος και δεν του απάντησα. Του είπα “σήμερα πρέπει να γίνεις καλά και αύριο θα τα συζητήσουμε”»

«Καλύτερα θα ήταν αν βρισκόταν κοντά μας» είπε η μητέρα της Λέλας, σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι μπορεί να αναπαυτεί η ψυχή της κόρης της, τώρα που ο Φοίβος είναι σώος.

«Ήρθε η ώρα της… να την πενθήσω» πρόσθεσε.

Η κ.Μαρία πρόσθεσε για το μεγάλωμα των παιδιών: «Θα προσπαθήσουμε να τα μεγαλώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αλλά και βιολογικά είμαστε μεγάλοι. Δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε τους γονείς τους με τίποτα. Θα κάνουμε όμως τα πάντα».

Τέλος, είπε ότι ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία και είναι θέμα ωρών να φύγουν από το νοσοκομείο. "Είναι καλό μωρό. Δεν γκρινιάζει, δεν διαμαρτύρεται, κάθεται να του πάρουν αίμα κτλ. Είναι καλό παιδί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ζωγράφισε ο μι��ρός Φοίβος μέσα στο νοσοκομείο-Σε χαρτί αποτύπωσε τις πληγές του

AYTH είναι η διαδρομή από το σπίτι στη Χαλκιδική μέχρι το κρησφύγετο του συζυγοκτόνου

ΕΤΣΙ πήγε στον εισαγγελέα ο ΦΟΝΙΑΣ της Χαλκιδικής-Αρνούνται οι δικηγόροι να τον υπερασπιστούν

Έσερνε το Φοίβο στα χωράφια ο 33χρονος Λέσι- «Πίναμε νερό σε ρυάκια και τρώγαμε ότι βρίσκαμε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top