Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ:Συνελήφθη η «ΑΣΠΙΔΑ» του Κουμουτσάκου

Αποδείχθηκε πως είναι ένας από τους δράστες

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ:Συνελήφθη η «ΑΣΠΙΔΑ» του Κουμουτσάκου

​Απίστευτη είναι η εξέλιξη στον άγριο ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου... Ο ένας εκ των πέντε δραστών της ντροπιαστικής επίθεσης ήταν ο άντρας που μπήκε μπροστά του σαν ασπίδα για να τον προστατεύσει. Όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, ο άντρας είναι περίπου 24 χρονών και είναι από το Ίλιον.

vgbhnj.jpg

Ο εύσωμος νεαρός, αποδείχθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πως δεν τον απομάκρυνε για να τον γλιτώσει από τα χτυπήματα αλλά για να τον καθυστερήσει και να τον πάει σε συγκεκριμένο σημείο όπου ήταν προσχεδιασμένο να γίνει η επίθεση των υπολοίπων σε βάρος του βουλευτή της Ν.Δ.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι την ώρα που τον «αγκάλιασε» του έκανε κεφαλοκλείδωμα, ενώ υπάρχουν και κάποια βίντεο στα οποία φαίνεται πως εκείνος ήταν μαζί με τους υπόλοιπους δράστες λίγο πριν γίνει η επίθεση στον βουλευτή.

γηδσς.jpg

Επιπλέον, υπάρχει και μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης συνομιλούσε με τον άνδρα με το μαύρο καπέλο που αναζητείται και έδειχνε προς τον βουλευτή.

Η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει, καθώς ήταν ο μόνος ο οποίος δεν κρυβόταν, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερις δράστες, ανάμεσα στους οποίους και μία γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top