ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εικόνες-ΣΟΚ από αλλοιωμένα, μαυρισμένα κρέατα πεταμένα στο πάτωμα κρεοπωλείου

Υγειονομικές βόμβες στα πιάτα μας-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Αποκαλυπτικές και σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας σε ένα κρεοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας που δίνει κρέατα και σε ταβέρνες με ανατολίτικες γεύσεις!

Υγειονομικές βόμβες στα πιάτα μας. Αλλοιωμένα και μαυρισμένα κρέατα μέσα σε ψ��γεία πωλούνται σε καταναλωτές!

Δυστυχώς η κάμερα δεν μπορεί να αποτυπώσει την άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από το ψυγείο μέσα στο οποίο υπήρχαν και ολόκληρες σακούλες με λίπος που στην συνέχεια χρησιμοποιείται στην παραγωγή γύρου.

Σε άλλο ψυγείο υπήρχαν ολόκληρα κομμάτια από κρέας το οποίο έδειχνε αλλοιωμένο και για τα οποίο ο καταστηματάρχης δεν είχε να μας δείξει παραστατικά από την ημερομηνία αγοράς.

Αντίθετα στα κοτόπουλα που έδειχναν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση βρέθηκε αμέσως το τιμολόγιο αγοράς.

Να σημειωθεί ότι από αυτό το κατάστημα ψωνίζουν σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εστιάτορες μα ανατολίτικες γεύσεις στην περιοχή.

Μόνο που πριν μπουν στο πιάτο μας περνάνε πρώτα από τα βρώμικα πατώματα όπω�� θα δείτε στην αυτοψία που κάναμε σε κοντινό εστιατόριο όπου τα μαγειρικά σκεύη θα έπρεπε να είχαν πεταχτεί στα σκουπίδια και να μην χρησιμοποιούνται.

Στο ...πολυκατάστημα με τα... μαυρισμένα ποδαράκια υπήρχε και κρεοπωλείο όπου οι μύγες ήταν σε πρώτη θέα. Έντομα πάνω στα μαχαίρια στα κρέατα, στις μηχανές κοπής κιμά. Συνθήκες υγιεινής απαράδεκτες για κρεοπωλείο. Στα ραγισμένα ψυγεία εντοπίσαμε πάλι μαυρισμένα κρέατα όπως και τα ...περίεργα ποδαράκια που μπαίνουν σε σούπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top