ΕΠΑΛ Κορυδαλλού: Αλλάζουν σχολικό περιβάλλον οι τρεις που τραυμάτισαν με μαχαίρι συμμαθητή τους

«Είναι καθαρά νταηλίκι, μπορεί να ενταχθεί στο bullying...» λέει ο διευθυντής στο STAR

ΕΠΑΛ Κορυδαλλού: Αλλάζουν σχολικό περιβάλλον οι τρεις που τραυμάτισαν με μαχαίρι συμμαθητή τους

​Την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος αποφάσισε το συμβούλιο καθηγητών για τους τρεις μαθητές που τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν συμμαθητή τους μέσα στην αυλή του σχολείου τους, στον Κορυδαλλό. Το θύμα της επίθεσης πήγε κανονικά σήμερα στο σχολείο, ενώ ο διευθυντής υποστήριξε στο STAR ότι ήταν μια υπόθεση bullying.

«Είναι καθαρά νταηλίκι, μπορεί να ενταχθεί στο bullying ή όχι. Απρόκλητη επίθεση. Το παιδί το συγκεκριμένο που χτυπήθηκε, είναι ένα παιδί ευαίσθητο που θέλει προστασία» αναφέρει ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, κ. Γρηγόρης Βουδομιχάλης.

Συμμαθητές του 15χρονου είχαν δει κάποια άτομα μέσα στο σχολείο να τον πειράζουν στα διαλείμματα.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σχολείο, συνέλαβαν αμέσως τους δύο από τους τρεις νεαρούς.

«Την επόμενη μέρα με μια εσωτερική έρευνα που κάναμε γιατί ο φόβος κλείνει τα στόματα, ταυτοποιήσαμε τον τρίτο της παρέας, ο οποίος έκαν�� και αυτός χρήση μαχαιριού. Συνελήφθη και αυτός στο πλαίσιο του αυτόφωρου και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο» πρόσθεσε ο διευθυντής.

Το συμβούλιο του σχολείου χθες συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα για την πειθαρχική τιμωρία των νεαρών. Οι τρεις νεαροί δεν πήγαν σήμερα στο ΕΠΑΛ και αποφασίστηκε ομόφωνα από το συμβούλιο καθηγητών και γονέων την αλλαγή του σχολικού τους περιβάλλοντος.

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται πρωτοφανές από το διευθυντή του σχολείου και αποφασίστηκε να δοθεί ριζική λύση ώστε να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top