ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Ρουπακιάς στο τάγμα εφόδου πριν την επίθεση

Ο φακός τον έχει «συλλάβει» να είναι χαλαρός και να μιλά στο τηλέφωνο

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ��ουπακιάς στο τάγμα εφόδου πριν την επίθεση

​Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της γυναικείας φυλακής Κορυδαλλού η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Πλέον, η δίκη μπαίνει στη σοβαρή της φάση, με καταθέσεις που «καίνε» τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης και αποδεικνύουν την εγκληματική τους δράση. Η ένταση των μαρτύρων είναι έντονη, αφού -πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση- οι χρυσαυγίτες τούς δοκιμάζουν με ασεβή συμπεριφορά μέσα στην αίθουσα, αλλά και εκτός.

Στη δίκη, συχνές είναι οι παρατηρήσεις της προέδρου της έδρας, Μαρίας Λεπενιώτη, προς τους συνηγόρους υπεράσπισης για ησυχία, αφού κατά την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας στην πλευρά τους επικρατεί οχλαγωγία. Σαν να μην έφτανε αυτό, την περασμένη εβδομάδα, περιφερειακά μέλη της ΧΑ επιτέθηκαν με χαρακτηρισμούς στη μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα...

Σε νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο, που δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», εικονίζεται ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Φύσσα να συμμετέχει σε τάγμα εφόδου, δίπλα σε ομοϊδεάτες που φορούν φουλ - φέις κουκούλες, κράνη, γάντια και κραδαίνουν ρόπαλα.

12053097_1069492966403070_223066490_n.jpg

Ο φακός έχει «συλλάβει» τον Ρουπακιά να είναι χαλαρός και να μιλά στο τηλέφωνο, λίγο πριν ξεκινήσει η «δράση» του πυρήνα Νίκαιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top