ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η κατάσταση στην Κω: Επεισόδια με μετανάστες-ΦΩΤΟ

Γυναικόπαιδα κλαίνε και λιποθυμούν

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η κατάσταση στην Κω: Επεισόδια με μετανάστες-ΦΩΤΟ

​Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Κω μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν όταν περίπου 1500 μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού.

Τότε άρχισαν οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Οι φωτογραφίες με τα παιδιά των μεταναστών να κλαίνε, είναι γροθιά στο στομάχι.

kos11_0.jpg

Σημειώνεται ότι οι αρχές του νησιού αποφάσισαν να μεταφέρουν τους μετανάστες στο δημοτικό στάδιο προκειμένου να μη βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους. Ωστόσο όταν αυτοί δεν δέχθηκα�� να μπουν στο γήπεδο έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν ακόμη και με πυροσβεστήρες να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι είχαν κλείσει τον κεντρικό δρόμο του νησιού ενώ κάποιοι από αυτούς πετούσαν ακόμη και μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

kos1_1.jpg

Οι μετανάστες, όπως αναφέρει το kostoday, φώναζαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων «Θέλουμε τα χαρτιά μας για να φύγουμε, θέλουμε να φάμε» ενώ αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.

kos14.jpg

Να σημειωθεί οτι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έκτακτες μεταθέσεις στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους μετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top