Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα επιβατηγά στο λιμάνι του Πειραιά: Λαχτάρισαν εκατοντάδες επιβάτες

Υλικές ζημιές χωρίς τραυματίες

Λαχτάρισε κόσμος στον Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης, όταν δύο ταχύπλοα επιβατηγά πλοία συγκρούστηκαν κατά τη διαδικασία απόπλου από το λιμάνι.

Πρόκειται για το καταμαράν jet-1 με 307 επιβάτες, που θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο, Μήλο, Ιο, Θήρα, και το «δελφίνι» «Αthina» με 60 επιβάτες, που είχε προορισμό το Αγκίστρι και την Αίγινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, απλώς το ταξίδι για πολλούς καθυστέρησε, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαλαν την απόδραση τους!

Στο jet-1 απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι να ελεγχθεί από τεχνικό κλιμάκιο επιθεωρητών, όπως και στο υδροπτέρυγο «Αthina» στο οποίο έχουν προκληθεί μικρές υλικές ζημιές στο ένα πτερύγιο.

Λόγω του ατυχήματος σε ορισμένους από τους επιβάτες του jet-1 επεστράφησαν τα εισιτήρια, ενώ όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το ταχύπλοο επιβατηγό Speed Runner. Οι επιβάτες του «Αthina» προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο «δελφίνι».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top