Σύρος: Τζιπ έκανε ντου στην αμμουδιά- Δίπλα λουόμενοι και μικρά παιδιά

Παρεξηγήθηκαν οι ιδιοκτήτες του οχήματος, όταν τους έγινε παρατήρηση

Σύρος: Τζιπ έκανε ντου στην αμμουδιά- Δίπλα λουόμενοι και μικρά παιδιά

​Άλλοι ακυρώνουν τις διακοπές τους λόγω πολιτικοοικονομικής αβεβαιότητας και άλλοι αντί να απολαύσουν την παραμονή τους στα ελληνικά νησιά… διαταράσσουν την κοινή ησυχία!

Το σκηνικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία Αχλάδι της Σύρου είναι εξωφρενικό, αλλά δυστυχώς όχι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Την ώρα που οι λουόμενοι απολάμβαναν το μπάνιο τους και το φαγητό τους στο ταβερνάκι της παραλίας στο Αχλάδι, ένα μεγάλο όχημα 4Χ4 έκανε ντου στην αμμουδιά, προκειμένου να ρυμουλκήσει ένα σκάφος.

1673665e9ef5e0f6e034112329878668_XL.jpg
Τρεις άνδρες έβαλαν ανενόχλητοι το μεγάλο όχημα μέσα στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και τα μικρά παιδιά.

Στη συνέχεια μάλιστα και όντας σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την ακτή έβαλαν μπρος την μηχανή του σκάφους, κάτι που φυσικά και απαγορεύεται.

Όταν κάποιοι λουόμενοι, τους έκαναν παρατήρηση, αυτοί ενοχλήθηκαν και αντιμίλησαν. Προς στιγμήν και όταν οι λουόμενοι είπαν πως θα καλέσουν το λιμεναρχείο, μαζεύτηκαν λίγο, ωστόσο οι γυναίκες τους που βρίσκονταν στην παραλία, συνέχισαν τον διαπληκτισμό κατηγορώντας τους λουόμενους για έλλειψη παιδείας. Τελικά και υπό την απειλή να κληθεί το λιμεναρχείο, το σκάφος και το τζιπ εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top