Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου σε μαθήτρια- Καρέ καρέ η επιχείρηση "σύλληψης" του αδέσποτου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου σε μαθήτρια- Καρέ καρέ η επιχείρηση "σύλληψης" του αδέσποτου

​Το πρωί της Πέμπτης ένα ακόμη κοριτσάκι, το οποίο ζει σε ορφανοτροφείο δέχθηκε επίθεση από το σκυλί, που την Τετάρτη ήταν η αιτία να πάει στο νοσοκομείο ένα άλλο μεγαλύτερο κορίτσι!

Την ώρα που η κοπέλα περπατούσε, το σκυλί τη δάγκωσε στη γάμπα. Από τις φωνές πετάχτηκαν έξω οι γείτονες και έτρεξαν να την βοηθήσουν. Στην συνέχεια κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

20150625_113003_resized.jpg
20150625_112937_resized.jpg
20150625_112912_resized.jpg
Μόλις ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης, έδωσε εντολή να πιαστεί το συγκεκριμένο σκυλί οπωσδήποτε.

Ο Δημήτρης Κορέντζελος μίλησε στην κάμερα του LamiaReport για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στη Λαμία και όχι μόνο.

20150625_112944_resized.jpg
«Θα πάω μόνος μου στον Εισαγγελέα και θα καταθέσω μηνύσεις σε βάρος εκείνων που περιθάλπτουν αδέσποτα κοντά στα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Καθημερινά δεχόμαστε καταγγελίες για επιθέσεις...», λέει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων.

Πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να "συλλάβουν" το συγκεκριμένο σκυλί με διάφορους τρόπους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ούτε η μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών που του έριξαν στο φαγητό το "νάρκωσε", ενώ δεν ήταν εύκολο να το πλησιάσει κάποιος.

DSC_0713.jpg
Μετά και την χθεσινή 2η επίθεση, οργανώθηκε νέα επιχείρηση για τη σύλληψη του σκυλιού.

DSC_0714.jpg
Στο σημείο βρέθηκε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Αγγέλα Μπαρτσιώκα, η υπεύθυνη του κυνοκομείου Λαμίας κ. Χαρά, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία.

DSC_0728.jpg
Μετά από αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια, όταν το σκυλί μπήκε σε ένα από τα σπίτια της γειτονιάς, η υπεύθυνη του κυνοκομείου κατάφερε να το πλησιάσει και ν�� το ηρεμήσει για λίγο. Μάλιστα όταν πήγε να το πιάσει με την ειδική θηλιά, το σκυλί της δάγκωσε το χέρι, ωστόσο στην συνέχεια κατάφερε να το ακινητοποιήσει.

DSC_0733.jpg
Στη συνέχεια οι άνδρες της 7η ΕΜΑΚ το κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει ο κτηνίατρος και να το ναρκώσει. Τελικά μεταφέρθηκε στο κυνοκομείο Λαμίας.

DSC_0742.jpg
DSC_0746.jpg
DSC_0749.jpg
DSC_0753.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top