Αμαλιάδα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 28χρονη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της!

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο Πύργου

Αμαλιάδα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 28χρονη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της!

​Μια έντονη λογομαχία μεταξύ τεσσάρων ατόμων οδήγησε στον θάνατο μίας 28χρονης κοπέλας και στον τραυματισμό του 31χρονου συζύγου της.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας, όταν ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του πήγαν στην περιοχή να συναντήσουν το ζευγάρι. Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ τους και κάποια στιγμή ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου του.

Η 28χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν ο 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας. Αργά το απόγευμα συνελήφθη και τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Η αιτία της έντονης λογομαχίας και του φονικού είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε περιοχή, περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημεί�� που έγινε το φονικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top